Jump to content
kadytgv

Daca esti om Arata-te

Recommended Posts

Salutare vechi membri si noi, va cer ajutorul si va rog in numele, tuturor si chiar din partea mea, sunt membru poate mai putin important desi sunt destul de vechiut din pacate singur nu prea am sorti de izbanda, VA SATISFACE SARADA, NESIMTITA DE LA TV? Va simtiti bine in timp ce doua fete sunt vandute pe bani grei iar un grup infractional cu Capii in Italia, isi bat joc de o intreaga tara sa nu mai zicem de statul Roman, plin de caracatite platite, va rog ca membru si om sa faceti un atac de amploare a tuturor serverelor informationale si sa aflati adevarul haide-ti sa ne mobilizam si sa gasim aceasta fata care nu este moarta, anonimous se implica si noi putem! Nu te poti numi om daca stai si asisti la un sistem corupt care te prosteste si minte pe fata, daca avem puterea eu zic sa o folosim, va rog cei care puteti si aveti capabilitatile necesare sa faceti un pustiu de bine si sa localizam fata si sa le dam peste nas astora care ne prostesc pe fata, o sa descoperiti ca acesti mafioti sunt adanc inradacinati in parlament si in structurile statului, fac un apel la constiinta voastra sa ne miscam altfel va fi imposibil sa o localizam mai tarziu!

Link to comment
Share on other sites

De cativa ani tot vad proteste pe fb sau alte social media impotriva a fel si fel de legi, impotriva guvernului, impotriva orcarei institutii sau orcarui lucru care in alte tari decurge normal si in Romania e dupa ureche... dar la un calcul simplu daca lumea era mobilizata cel putin din punctul de protest erau de ajuns numai toti cei care locuiesc in bucuresti sa iasa in strada si la numar erau 2 milioane de protestatari si sigur era valibila si vorba aia " mai multi decat politia/ jandarmeria " si ne tineam sa se schimbe ceva poate acum nu priveam peste tot un singur caz de disparitie. Si ba mai mult poate nu erau atat de multe infractiuni de orice fel din orice domeniu in conditiile in care legile nu le pot face nimic... in curand o sa vedem violuri in cel mai mic boschet ca si cum e ceva normal pentru ca legile sunt cum sunt si nu protejeaza romanul de buna credinta protejeaza infractorii ba chiar ii si stimuleaza ca nu pot pati ceva...

P.s. ce nu iti e clar 6 milioane si ceva voturi nu au fost de ajuns sa schimbe ceva si tu vrei sa gasesti 2 fete disparute ?

Edited by FaNt0maX
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, usrnm said:

tolea_tb730.jpg

Hahahahahahha oldschool!! Are baiatu’ la case dupa ratingul ala vai pula noastra. 

Ca sa fiu putin si pe topic, ador sa vad cum se naste o urma de spirit civic abea atunci cand se intampla ceva RAU. Trist e ca ramane doar la nivel urma care eventual, se pierde. Isi mai aminteste cineva de colectiv?

Edited by archerise
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...