Phil26 Posted October 18, 2019 Report Posted October 18, 2019 Salut. Sunt anul 1 la CTI.Am absolvit profilul stiinte ale naturii.Am facut ceva info in clasele a 9 a si a 10 a, dar atunci nu ma interesa, aveam alte planuri.Acum, iata-ma aici.La capitolul mate stau bine. Cum ma pot "pune pe picioare"?Cum pot construi o baza solida pe care apoi sa construiesc?Am nevoie de indrumare in acest proces de invatare(sunt constient ca dureaza si trebuie sa investesc timp si energie).Cum si de unde incep?Care sunt resursele potrivite?Care sunt pasii?etc Astept rasp.voastre. Merci:) Quote
M4T3! Posted October 18, 2019 Report Posted October 18, 2019 Daca ai bani, mergi la meditatii. Daca nu ai bani, geme google-ul si youtube ul de sute de tutoriale gratis. Trebuie sa ai un singur lucru, vointa. Quote
Active Members Fi8sVrs Posted October 19, 2019 Active Members Report Posted October 19, 2019 (edited) Nu tutoriale, exista librării de unde poți împrumuta cărți PS: Este full aici de eBooks Edited October 19, 2019 by OKQL Ps 1 Quote
Guest Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 13 hours ago, OKQL said: Nu tutoriale, exista librării de unde poți împrumuta cărți PS: Este full aici de eBooks Putem sa scapam cumva de babuinul acesta va rog frumos??? Quote
Active Members Fi8sVrs Posted October 19, 2019 Active Members Report Posted October 19, 2019 33 minutes ago, aismen said: Putem sa scapam cumva de babuinul acesta va rog frumos??? Nu, si iti spun de ce, pe vremea cand cititeam tutoriale php de oriceon tu erai blocat pe țeavă Quote
Guest Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 8 hours ago, OKQL said: Nu, si iti spun de ce, pe vremea cand cititeam tutoriale php de oriceon tu erai blocat pe țeavă Nu te-ai plictisit să aberezi în absolut orice topic în care postezi? Ca un cercopitec autist ce ești...???? Quote
Active Members Fi8sVrs Posted October 20, 2019 Active Members Report Posted October 20, 2019 1 hour ago, aismen said: Nu te-ai plictisit să aberezi în absolut orice topic în care postezi? Ca un cercopitec autist ce ești...???? Ajunge atat troll, On: pune mana pe carte 1 Quote
simbio Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 Ai curs de programarea calculatoarelor, fi atent acolo. Eventual descarca mingw developer studio si apuca-te de codat. Quote
.Breacker Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 15 hours ago, OKQL said: Ajunge atat troll, On: pune mana pe carte Viata l-a trollat, de asta e atat de frustrat pe aici. Are o viata atat de plictisitoare... la fiecare postare el isi are cuvantul de spus "troll". Quote
Guest Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 5 hours ago, simbio said: Ai curs de programarea calculatoarelor, fi atent acolo. Eventual descarca mingw developer studio si apuca-te de codat. Migw studio... Hai sa traim totusi in 2019. Recomand Visual Studio si Qt. Quote
Active Members SynTAX Posted October 20, 2019 Active Members Report Posted October 20, 2019 Eu am inceput cu asta dar de mine nu s-a lipit nimic insa cartea e destul de ok sa stii. Nu stiu pe unde o mai gasesti pe stoc. iar programarea nu se invata citind ci facand. Exista un site HackerRank destul de ok de unde poti invata multe. La fel mai este si Project Euler dar cred ca cel din urma este pentru cei mai avansati. Cat depsre indrumare, nu te va indruma nimeni. Nimeni nu isi pierde timpul cu tine. 1 Quote
tagheuer Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 Recomand teamtreehouse, de pe site-ul lor am invatat c-am 60% din tot ce stiu iar restul din practica. Quote
theandruala Posted October 21, 2019 Report Posted October 21, 2019 On 10/19/2019 at 12:06 AM, Phil26 said: Salut. Sunt anul 1 la CTI.Am absolvit profilul stiinte ale naturii.Am facut ceva info in clasele a 9 a si a 10 a, dar atunci nu ma interesa, aveam alte planuri.Acum, iata-ma aici.La capitolul mate stau bine. Cum ma pot "pune pe picioare"?Cum pot construi o baza solida pe care apoi sa construiesc?Am nevoie de indrumare in acest proces de invatare(sunt constient ca dureaza si trebuie sa investesc timp si energie).Cum si de unde incep?Care sunt resursele potrivite?Care sunt pasii?etc Astept rasp.voastre. Merci:) Incepe cu ce ti se preda mai intai la facultate. Ce materii ai anul 1 ? Poti sa le inveti singur acasa, sau macar sa te uiti pe limbajele respectiva, sa fii pregatit in momentul in care ti le preda. 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted October 21, 2019 Active Members Report Posted October 21, 2019 Wellcode Quote