AlexP92 Posted November 18, 2019 Report Posted November 18, 2019 Salut! Am cumparat de curand un telefon LG G8S (de pe telefonultau.eu, daca este relevant) si am luat teapa. Cand il deschid, imi apare loading screen cu reteaua TIM, are instalate aplicatii TIM, garantia este in italiana. Am de facut reclamatie la Protectia Consumatorului. Daca nu rezolv nimic, pot verifica cumva sistemul de operare sa nu contina scripturi, ceva, sa fure parole, amprente etc. ? Multumesc! Quote
Zatarra Posted November 18, 2019 Report Posted November 18, 2019 Eu zic sa zici mersi ca ai primit un telefon. Cel mai sigur e sa il flashui cu o imagine cat mai clean posibil si sa-l folosesti mai departe + sa inveti alta data ca nu se cumpara telefoane de pe domenii care se termina in .eu .tu .altu .alta .etc Quote
Guest Posted November 18, 2019 Report Posted November 18, 2019 17 minutes ago, Zatarra said: Eu zic sa zici mersi ca ai primit un telefon. Cel mai sigur e sa il flashui cu o imagine cat mai clean posibil si sa-l folosesti mai departe + sa inveti alta data ca nu se cumpara telefoane de pe domenii care se termina in .eu .tu .altu .alta .etc Ai dreptate cu ce zici, dar telefonultau.eu e de ceva ani activ pe piata romaneasca de smartphoneuri, ei aduc mult prin importuri, cred ca de-aia are OP TIM si alta rahaturi de-astea, TIM e din Italia de exemplu. Quote
AlexP92 Posted November 18, 2019 Author Report Posted November 18, 2019 13 minutes ago, Zatarra said: Eu zic sa zici mersi ca ai primit un telefon. Cel mai sigur e sa il flashui cu o imagine cat mai clean posibil si sa-l folosesti mai departe + sa inveti alta data ca nu se cumpara telefoane de pe domenii care se termina in .eu .tu .altu .alta .etc Da, o invatatura de minte pt 200lei. Am mai cumparat de la ei acum vreo 7 8 ani si cred caa fost ok. Despre cum sa ii fac flash nu am auzit. Am vazut niste tutoriale pe youtube. Puteti sa ma ajutati va rog cu niste ponturi? Nu l as duce la service ca nu pare greu. Multumesc Quote
Active Members Fi8sVrs Posted November 18, 2019 Active Members Report Posted November 18, 2019 (edited) Ìl vinzi si intri in rețea cu "băjeții" Sigur e ciordit, garanție, certificat de import, ceva? Edit:/ sunt reduceri aici pe emag, altex, amazon, etc.. Edited November 18, 2019 by OKQL Quote
mDOS Posted November 19, 2019 Report Posted November 19, 2019 18 hours ago, AlexP92 said: Da, o invatatura de minte pt 200lei. Am mai cumparat de la ei acum vreo 7 8 ani si cred caa fost ok. Despre cum sa ii fac flash nu am auzit. Am vazut niste tutoriale pe youtube. Puteti sa ma ajutati va rog cu niste ponturi? Nu l as duce la service ca nu pare greu. Multumesc Mai intai cauta o imagine(.iso) pentru telefonul tau.Dupa il rootezi si flashuiesti cu asta: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.twrp.twrpapp Quote
Wav3 Posted November 19, 2019 Report Posted November 19, 2019 Dar drept de retur nu ai? Am luat si eu un telefon de la ei si n-au fost probleme. Intradevar, sunt versiuni destinate altora tari, dar furate nu cred ca sunt. Quote
AlexP92 Posted November 19, 2019 Author Report Posted November 19, 2019 (edited) 29 minutes ago, Wav3 said: Dar drept de retur nu ai? Am luat si eu un telefon de la ei si n-au fost probleme. Intradevar, sunt versiuni destinate altora tari, dar furate nu cred ca sunt. Cand am primit coletul, i am sunat sa ii intreb ce rahat mi au trimis. Au zis ca pot sa il returnez in 14 zile sa ii faca constatare . Nu mai am incredere in ei. Pot sa zica orice si sa astept oricat.Despera partea cu furatul, tot ce e posibil, avea amprente pe spate. Edited November 19, 2019 by AlexP92 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted November 19, 2019 Active Members Report Posted November 19, 2019 (edited) 7 hours ago, Wav3 said: Dar drept de retur nu ai? Am luat si eu un telefon de la ei si n-au fost probleme. Intradevar, sunt versiuni destinate altora tari, dar furate nu cred ca sunt. Ei nu, baga o vizita prin Ferentari, cu telefoanele pă tine, "ai un foc,? " Edited November 19, 2019 by OKQL Quote