rdt Posted March 16, 2020 Report Posted March 16, 2020 Salutare, In curând voi intra in posesia unui domeniu care a fost un form pentru webmasteri in trecut și m-am gândit sa-l reconstruiesc. Sunt forumurile de webmasteri in continuare căutate ? As vrea sa-l refac ca pe un forum mix gen BHW. ps. Domeniul nu îl cumpăr special pentru ca îl vreau, face parte dintr-un pachet pe care îl iau. Quote
UnixDevel Posted March 16, 2020 Report Posted March 16, 2020 mai sincer eu am bloguri in zona asta si pot sa zic ca inca functioneaza . totul este sa ai content . Quote
Silviu Posted March 16, 2020 Report Posted March 16, 2020 12 hours ago, rdt said: Salutare, In curând voi intra in posesia unui domeniu care a fost un form pentru webmasteri in trecut și m-am gândit sa-l reconstruiesc. Sunt forumurile de webmasteri in continuare căutate ? As vrea sa-l refac ca pe un forum mix gen BHW. ps. Domeniul nu îl cumpăr special pentru ca îl vreau, face parte dintr-un pachet pe care îl iau. cwr.ro? Quote
rdt Posted March 17, 2020 Author Report Posted March 17, 2020 11 hours ago, Silviu said: cwr.ro? Salut, Nu, dar recunosc ca am încercat sa îl cumpăr, dar firma care deține domeniul habar nu are ce vrea sa facă cu el, după 3 luni, nici acum nu am primit răspuns de la ei dacă vor sa îl vândă sau nu! Quote
Gushterul Posted March 17, 2020 Report Posted March 17, 2020 Cam toate s-au mutat pe FB groups. Quote