archerise Posted May 28, 2020 Report Posted May 28, 2020 (edited) https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/rasturnare-de-situatie-in-cazul-tanarului-executat-in-stil-mafiot-intr-un-bloc-din-bacau-ucigasul-ar-fi-o-vedeta-k1.html Edited May 28, 2020 by archerise Quote
Wav3 Posted May 28, 2020 Report Posted May 28, 2020 Cand am vazut in link "rasturnare de situatie" m-am gandit ca poate au confundat victima si nu era colegu' nostru... Care e rasturnarea de situatie? Quote
theandruala Posted May 28, 2020 Report Posted May 28, 2020 2 hours ago, Wav3 said: Cand am vazut in link "rasturnare de situatie" m-am gandit ca poate au confundat victima si nu era colegu' nostru... Care e rasturnarea de situatie? Cred ca faptul ca au prins 'principalul suspect' care pe alte site-uri este deja vinovat Quote
QuoVadis Posted May 28, 2020 Report Posted May 28, 2020 2 hours ago, Wav3 said: Cand am vazut in link "rasturnare de situatie" m-am gandit ca poate au confundat victima si nu era colegu' nostru... Care e rasturnarea de situatie? Nu ai auzit de clickbait? Sau tu crezi ca mai sunt jurnalisti acatarea in media Babuinland? 1 Quote
Kev Posted May 28, 2020 Report Posted May 28, 2020 observ ca nu este activ de prin martie, tot ce este posibil Aviz amantorilor, asta se intampla cand va "jucati cu focul" killer-ul oricum e "ca la el acas' 1 1 1 Quote