Jump to content
paxnWo

Cursuri C in romana

Recommended Posts

Posted

sunt mai multe carti pe acolo , alegeti una care vi se pare mai usor de inteles

link : 

[url]http://rapidshare.com/files/134769225/cursuri_C_in_romana_--_RST.rar.html[/url]

parola : 

rstcenter.com

Posted

lucrez la un tutorial pentru incepatori in C++ . as vrea sa fie marca RST daca am permisiunea. stati linistiti nu e facut de mine , este materia de la liceu . este totul explicat pe indelete :) sa inteleaga pana si ultimul prost .

Posted

Eu nu am invatat prea mult la info nici in clasa a IX-a nici in clasa a X-a . Ce am invatat : variabile , operatori , functii ( si recursive ) , string.h , pointeri... Lucrurile pe care le-am facut in 2 ani cred ca in 2-3 ore le invatam . Mie mi se pare o prostie ce se face la scoala , lucruri foarte putin utile . Daca faci un tutorial explica sa inteleaga si nea Gheorghe . Pentru mine in clasa a IX-a C++-u era avion , abia am avut media 5 sau 6 .

Posted

pai eu sunt la clasa de intensiv info . in comparatie cu celelalte clase , abordam diferit problemele plus ca sunt mai complicate.

tutorialul la care lucrez este de a iti fixa f bine anumite chestii . sincer nu stiu daca voi aplica vreodata tipul de probleme in ceea ce voi avea nevoie , dar who knows . vedeti daca vi se par interesante ... :)