Max342 Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 (edited) Buna ziua dragi prieteni ,astazi revin cu o noua intrebare stupida si va intreb ce pot sa fac cu aceasta calificare in domeniul it,unde ma pot angaja si alte detalii umile imi mai puteti oferii. Multumesc anticipat,no bullyng,"jos ranga stop violenta" Edited June 15, 2021 by Max342 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 Salut, nu stiu daca ajuta la ceva. Daca ai nevoie de scutirea de impozit, e nevoie ca angajatorul sa indeplineasca niste conditii. Nu cred ca ajuta la angajare, acolo te vor intreba lucruri ca sa vada daca stii sa le faci practic, in functie de ce au ei nevoie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted June 15, 2021 Moderators Report Share Posted June 15, 2021 Pentru scutirea de impozit, depinde foarte mult de codul CAEN. Eu la fostul loc de munca am fost Developer Support Engineer, dar ca si cod CAEN am avut operator (care nu e scutit de impozit), deci e in functie si de ce face angajatorul, cum a zis si @Nytro. In aceeasi masura, ca sa fii scutit de impozit, trebuie sa ai facultatea de informatica/inginerie/calculatoare/etc. terminata. Cam toate companiile care au pozitia structurata pe scutirea de impozit cer neaparat facultatea in domeniu ca sa le fie mai usor cu calcularea taxelor. Daca vrei sa iti gasesti un job stabil si bine platit, e ok sa faci niste cursuri pentru inceput (recomand Link Academy) si sa-ti faci si un portofoliu (gen GitHub). La facultate o sa inveti bazele programarii, bazelor de date si alte zeci de cursuri care sunt acolo doar ca sa ajungi la numarul de credite. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigiRoman Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 Uite detalii: https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/scutirea-de-impozit-pentru-it-isti-ce-conditii-trebuie-sa-indeplineasca-acestia-si-firma-si-ce-documente-sunt-necesare-19026862 Succes! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ardu2222 Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 Eu am fost incadrat ca programator dar si ca tehnician prin 2012 cu diploma de analist programator, depinde de angajator... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 Din cate stiam nu mai conteaza deloc diploma. Nu mai sunt la curent. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 1 hour ago, Nytro said: Din cate stiam nu mai conteaza deloc diploma. Nu mai sunt la curent. O fosta colega era pe graphic design angajata ca programator, ea avand facultatea de arte terminata. Aparent conteaza doar sa ai o facultate terminata pentru scutire Legat de intrebarea originala, nu prea am ce sa adaug, la un interviu nu se vor uita pe diplome. In cel mai bun caz s-ar putea sa te ajute daca vrei sa-ti faci PFA, in loc de diploma de facultate sau alta dovada ca ai lucrat in domeniu minim X ani (parca 2 sau 3) dar nu sunt sigur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...