Jump to content
Max342

Atestat de asistent ajutor programator

Recommended Posts

Buna ziua dragi prieteni ,astazi revin cu o noua intrebare stupida si va intreb ce pot sa fac  cu aceasta calificare in domeniul it,unde ma pot angaja si alte detalii umile imi mai puteti oferii.

   Multumesc anticipat,no bullyng,"jos ranga stop violenta"

       

Edited by Max342
Link to comment
Share on other sites

Salut, nu stiu daca ajuta la ceva. Daca ai nevoie de scutirea de impozit, e nevoie ca angajatorul sa indeplineasca niste conditii. 

Nu cred ca ajuta la angajare, acolo te vor intreba lucruri ca sa vada daca stii sa le faci practic, in functie de ce au ei nevoie. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Pentru scutirea de impozit, depinde foarte mult de codul CAEN. Eu la fostul loc de munca am fost Developer Support Engineer, dar ca si cod CAEN am avut operator (care nu e scutit de impozit), deci e in functie si de ce face angajatorul, cum a zis si @Nytro.

 

In aceeasi masura, ca sa fii scutit de impozit, trebuie sa ai facultatea de informatica/inginerie/calculatoare/etc. terminata. Cam toate companiile care au pozitia structurata pe scutirea de impozit cer neaparat facultatea in domeniu ca sa le fie mai usor cu calcularea taxelor.

 

Daca vrei sa iti gasesti un job stabil si bine platit, e ok sa faci niste cursuri pentru inceput (recomand Link Academy) si sa-ti faci si un portofoliu (gen GitHub). La facultate o sa inveti bazele programarii, bazelor de date si alte zeci de cursuri care sunt acolo doar ca sa ajungi la numarul de credite.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Nytro said:

Din cate stiam nu mai conteaza deloc diploma. Nu mai sunt la curent. 

O fosta colega era pe graphic design angajata ca programator, ea avand facultatea de arte terminata. Aparent conteaza doar sa ai o facultate terminata pentru scutire:D

Legat de intrebarea originala, nu prea am ce sa adaug, la un interviu nu se vor uita pe diplome. In cel mai bun caz s-ar putea sa te ajute daca vrei sa-ti faci PFA, in loc de diploma de facultate sau alta dovada ca ai lucrat in domeniu minim X ani (parca 2 sau 3) dar nu sunt sigur.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...