KonNDor Posted March 20, 2022 Report Posted March 20, 2022 Hello! Mi s-a rupt USB-ul de la o tastatura Microsoft in laptop. Am cautat pe net si se pare ca nu exista de cumparat. Fara USB, tastatura e complet nefunctionala. Tastatura este un Microsoft All-in-One, Negru, cu touchpad. Intrebarea mea este: Credeti ca e posibil sa pot face eu un astfel de USB? Foloseam tastatura in principal la smart tv. Asa, for fun. Multumesc frumos anticipat! Quote
Che Posted March 20, 2022 Report Posted March 20, 2022 Mergi la un service poate au cei de acolo piese. Quote
Nytro Posted March 20, 2022 Report Posted March 20, 2022 Pare ceva ce necesita si cunostiinte hardware si "finete", eu nu m-as baga. Ultima oara cand am incercat sa repar o tastatura (de laptop) a iesit urat. 2 1 Quote
aelius Posted March 20, 2022 Report Posted March 20, 2022 8 hours ago, KonNDor said: Hello! Mi s-a rupt USB-ul de la o tastatura Microsoft in laptop. Am cautat pe net si se pare ca nu exista de cumparat. Fara USB, tastatura e complet nefunctionala. Tastatura este un Microsoft All-in-One, Negru, cu touchpad. Intrebarea mea este: Credeti ca e posibil sa pot face eu un astfel de USB? Foloseam tastatura in principal la smart tv. Asa, for fun. Multumesc frumos anticipat! Adica s-a rupt receiverul de la tastatura. Microsoft All-In-One este RF (Wireless), nicidecum Bluetooth. Nu iti va functiona cu niciun alt receiver wireless pentru ca vin special facute asa (fiecare dongle functioneaza doar cu tastatura din acel set). 1 4 Quote
KonNDor Posted March 21, 2022 Author Report Posted March 21, 2022 Super, multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri! O sa las pe dreapta tastatura. Pacat, are 2 luni. Quote
Kev Posted March 22, 2022 Report Posted March 22, 2022 16 hours ago, KonNDor said: Super, multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri! O sa las pe dreapta tastatura. Pacat, are 2 luni. Garantie 1 Quote