Jump to content
.RUDY

192.168.1.1

Recommended Posts

Salut , am incercat sa intru pe pagina de login de la router (192.168.1.1) de la scoala mea , prind 2 liniute lejer , dar cand incerc sa intru pe pagina de login imi apare chestia asta , sunt mai incepator deci va rog sa nu radeti de intrebarea mea stupida , multumesc anticipat 

Vreau sa mentionez ca am mai incercat si pe un laptop mai vechi cu kali linux si a mers sa intru pe pagina de login , I would be appreciated if you could help me .


da1.png

Edited by .RUDY
Link to comment
Share on other sites

Incearca un alt browser, gen Internet Explorer, e posibil ca un browser modern sa nu foloseasca o versiune veche de SSL/TLS. Asta poti gasi si in setarile browserului (desi nu prea pare). Ma gandesc ca routerul vine cu SSL2/3... 

In Firefox scrie: about:config si cauta "tls" acolo ai "security.tls.version.min". Schimba valoarea in "1" sau "0" si vezi daca merge asa. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Un sfat prietenesc: Ar trebui sa lasi prostiile pentru ca risti sa-ti futi viitorul. Cand esti conectat la un router, acolo apare adresa MAC + hostname iar in log-uri apar autentificarile esuate. Risti sa fii dat afara din scoala si sa ai si probleme doar pentru ca te joci unde nu trebuie. Pe bune, chiar nu se merita.

 

Joaca-te acasa la tine, in LAN. Fa-ti cateva VM-uri pe virtualbox si iti testezi ce vrei tu. Poti invata multe in timp, inclusiv sa nu alegi cai gresite

 

Ai trei postari aici si toate merg på calea strâmba

  • Like 5
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • Moderators
1 hour ago, .RUDY said:

@aelius cu ce pot incepe de exemplu?

Depinde foarte mult de ce vrei sa faci pe viitor. Dintr-un acces la router nu poti sa faci cine stie ce. Daca treci de autentificare, o sa ajungi sa poti sa schimbi numele wi-fi-ului, conexiunea la RDS sau ce altceva mai are un router de scoala. Per total, nu o sa te ajute cu nimic in afara de bragging.

 

Exista site-uri gen wechall.net in care iti dau probe de infosec in environment-uri controlate. Ai probe de sqli, crypto, stegano, incerci din toate si gasesti ce ti-ar place si pe ce ai merge mai departe.

 

Eu am inceput acum mai bine de 10 ani pe web de la un joc trivia, conQUIZtador. Jocul rula in browser si aveai pachete http in care erau intrebarile si, dupa ce se raspundea, serverul trimitea si raspunsul la toti. Pe baza la asta, un baiat de pe forum a facut o baza de date si un programel ConQUIZtador killer care raspundea automat in functie de valorile din baza de date.

 

 

Nu a fost cine stie ce, dar a fost un inceput pentru mine. Acum lucrez in domeniu pe partea de web si zero trust security.

  • Like 2
  • Haha 1
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...