ICEBREAKER101010 Posted December 11, 2022 Report Posted December 11, 2022 Stie careva daca acest device poate deschide barierele de la parcari , cele de tip cu camera video care iti dau tichet cu nr masinii ? https://flipperzero.one/ Quote
aelius Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 Barierele acelea sunt pe cartela magnetica (banda magnetica) si cod de bare iar Flipper pe radio (ca un HackRF) 1 1 Quote
ICEBREAKER101010 Posted December 12, 2022 Author Report Posted December 12, 2022 12 hours ago, aelius said: Barierele acelea sunt pe cartela magnetica (banda magnetica) si cod de bare iar Flipper pe radio (ca un HackRF) Si acelea pot fi hackuite/bypassate ? Quote
aelius Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 39 minutes ago, ICEBREAKER101010 said: Si acelea pot fi hackuite/bypassate ? nu ma pricep, eu sunt zidar de meserie :))) Dar imi platesc parcarea pe unde merg 6 3 Quote
gigiRoman Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 In parcare aia fac verificarea video a numarului masinii la iesire. Intrarea e intotdeauna gratis. Totusi parcarea e intre 5 si 10 lei. 1 Quote
theandruala Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 (edited) Mai multe sanse sa-ti faci numar cu sqli decat cu flipper Edited December 12, 2022 by theandruala 5 Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 8, 2023 Author Report Posted January 8, 2023 Am mai făcut o "descoperire" între timp . Ideea e un felul următor : worldclass îți oferea parcare oricât stăteai la sala . Dar parcarea oferita e a celor de la mega image care de ceva vreme au implementat acest sistem de parcare cu tichet . Mega image îți oferă 1 ora gratuit iar worldclass îți mai oferă încă o oră daca validezi tichetul într-un aparat de la ei . Aparatul ăla îți scrie un ITF barcode care se pare că decodat e același sir de caractere indiferent de ziua și de ora de ieșire . Să înțeleg din asta că dacă nu am aruncat tichetul respectiv și îl voi valida pe acesta la ieșire la bariera , bariera se va ridica ? Quote
UnixDevel Posted January 8, 2023 Report Posted January 8, 2023 (edited) dar daca acel shir de caractere este intr-un db la nivel de aparat sau sever ceva . cel mai bine colecteaza mai multe tickete si decodeaza-le . vezi si tu ce logica are acel sir daca se incrementeaza etc . ai putea sa incerci sa generezi tu codul de bare zic si eu , dar vvor fi slabe sperante sa faci ceva . sa zicem ca acel sir se incrementeaza gen id , si dupa aparatul vede ca ai intrat la ora 10 si stie ca ai o ora 1 gratis , dar tu faci iesirea la 11.30. acel id va fi taxat pentru 0:30 . Edited January 8, 2023 by lzomedia idiot Quote
UnixDevel Posted January 8, 2023 Report Posted January 8, 2023 2 hours ago, ICEBREAKER101010 said: Am mai făcut o "descoperire" între timp . Ideea e un felul următor : worldclass îți oferea parcare oricât stăteai la sala . Dar parcarea oferita e a celor de la mega image care de ceva vreme au implementat acest sistem de parcare cu tichet . Mega image îți oferă 1 ora gratuit iar worldclass îți mai oferă încă o oră daca validezi tichetul într-un aparat de la ei . Aparatul ăla îți scrie un ITF barcode care se pare că decodat e același sir de caractere indiferent de ziua și de ora de ieșire . Să înțeleg din asta că dacă nu am aruncat tichetul respectiv și îl voi valida pe acesta la ieșire la bariera , bariera se va ridica ? nu cred . uitate si tu ce tipuri de aparat sunt , poate vezi vreun brand ceva . si dupa te poti uita dupa schemele electrice manuale etc Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 10, 2023 Author Report Posted January 10, 2023 On 1/8/2023 at 11:06 PM, UnixDevel said: nu cred . uitate si tu ce tipuri de aparat sunt , poate vezi vreun brand ceva . si dupa te poti uita dupa schemele electrice manuale etc Asta e minunatul aparat de la worldclass care iti mai da o ora in plus , peste ce iti da megaimage. \https://www.ccs-cardtec.com/fileadmin/medien/produkte/ccs_2212_kgb/PI_CCS2212-2KGB_0302_new_Version.pdf Ce-i drept nu stiu daca este exact versiunea asta dar fix asa arata. Quote
Andreye Posted December 28, 2023 Report Posted December 28, 2023 Salut o intrebare care credeti ca este mai rentabil ma refer între icrack pro v.3.0 si fliper zero incerc sa cumpar una din 2 variante idea este ca eu vreu sa folosesc doar pt service gsm Quote