yoNut Posted March 12, 2023 Report Posted March 12, 2023 Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare, nu sunt priceput in programare de aceea pun aici intrebarea poate sunt cunoscatori si persoane interesate sa faca acest mic soft/script contracost bineinteles. Am nevoie de un script care sa faca "scrape" in fb ads prin API dupa un cuvant cheie (sau mai multe cuvinte) si sa salveze datele intr-un xls. Date necesare in tabel: - link din reclama - link reclama in fb ads - nr de reclame rulate pe creativul respectiv - text reclama - link video. Cu stima, Quote
UnixDevel Posted March 12, 2023 Report Posted March 12, 2023 (edited) ai un exemplu unde este acel endpoint ? din documentatie Edited March 12, 2023 by UnixDevel Quote
Zatarra Posted March 13, 2023 Report Posted March 13, 2023 On 3/12/2023 at 6:33 PM, UnixDevel said: ai un exemplu unde este acel endpoint ? din documentatie Nu cred ca exista public ce cere el Quote
Massaro Posted March 13, 2023 Report Posted March 13, 2023 https://www.facebook.com/ads/library - cred ca de aici Trimite-mi PM cu suma pe care esti dispus sa o platesti (nu m-am documentat inca pe subiectul asta, dar daca se poate prin link-ul de mai sus, o pot face). 2 Quote