phantomas90 Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Acum am donwloadat si eu din curiozitate acest program.Evident ca incerca sa faca o conexiune la internet.Am cautat cine detine acel IP 67.19.64.130. Asta am gasit: IP Address: 67.19.64.130si mi se pare ceva suspect ca un yahoo manager sa faca conexiune la un server de hosting.Mentionez ca sunt incepator si se poate sa gresesc.Am downloadat fisierul de pe rapidshare(primul link de download).Nu vreau sa-mi fie luat acest post in nume de rau, doar sa zica cineva daca gresesc si unde. Quote
Nytro Posted July 8, 2010 Author Report Posted July 8, 2010 (edited) Sincer, habar nu am ce e cu acea conexiune. Sa ma uit prin sursa, nici nu mai stiu ce e acolo. Se conecteaza la un site pentru a verifica daca un ID e pe invisible, si alte lucruri normale, dar nu stiu de la ce e aia. Ma uit in sursa si revin cu un Edit.B = InternetOpenUrl(a, "http://yahoo-invisible-detector.persiangap.com/?yids=" & Text2.Text, vbNullString, 0, IF_NO_CACHE_WRITE, 0)URLDownloadToFile 0, "http://img.msg.yahoo.com/avatar.php?yids=" & Text3.Text & "&format=jpg", App.Path & "\" & Text3.Text & ".jpg", 0, 0Asta e tot ce are legatura cu internetul, in rest nu cred ca e altceva. Ai descarcat de aici? O fi dracu bindat cu ceva, nu cred ca am compilat eu sursa, cred ca am descarcat de pe Google o versiune si am uploadat-o in alte locatii Edited July 8, 2010 by Nytro Quote
SlicK Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 >ping yahoo-invisible-detector.persiangap.comPinging yahoo-invisible-detector.persiangap.com [67.19.64.130] Quote
Nytro Posted July 8, 2010 Author Report Posted July 8, 2010 phantomas90: Trebuia sa specifici si tu cand apare aia, eu credeam ca la rulare... Logic ca va "comunica cu exteriorul", cum altfel sa stie daca ID-ul e On sau nu? Quote
Ellimist Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 e ok programul, merge ca uns....e normal sa comunice cu exteriorul Quote
phantomas90 Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Ok. Acum am inteles. Nu pricepeam ideea. multumesc pt ajutor. Quote
Nytro Posted July 12, 2010 Author Report Posted July 12, 2010 Nu merge decat pe messenger 8. Bine, unele optiuni sunt "universale". Quote
parazitul29 Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 (edited) am facut si eu ceva asemanator dar nu se compara cu al tau al meu e plin de bug-uri si erorii daca vrea cineva sa-l experimenteze:are urmatoarele fucntii:raspuns automat cand esti plecat de la pc,trimte mesaj al un id anume,seteaza statusu,imviroment,trimite fisiere,suna prieten,addfriend,ideea mi-a dat-o nemesis cu iframe-ul lui care schimba statusul, cred unele functii merg doar pe 8 ca 8 foloseam eu acum cateva zile cand l-am finalizatdownload .exehttp://www.megaupload.com/?d=W6QA616Kdownload source code .au3http://www.megaupload.com/?d=MEH62JZU Edited July 12, 2010 by parazitul29 Quote
curiosul Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 Totusi oare de ce sare avast-ul in sus? Quote
Nytro Posted July 15, 2010 Author Report Posted July 15, 2010 Probabil pentru ca face anumite lucruri pe care le fac multi virusi: creaza/citeste un fisier la rulare, cel pentru setari, setari.rst, sau poate altceva, nu am stat sa verific ce detecteaza. Ideea e simpla, e open-source, se poate vedea acolo ca programul e curat.Oricum, am trimis mail catre mai multi producatori de antivirusi si am observat ca unii producatori sunt cu adevarat seriosi:"Va multumim pentru interesul aratat solutiei noastre de securitate,BitDefender.Detectia va fi inlaturata la urmatoarea actualizare a BitDefender."Avira:We could not find a virus in the attachment you have sent us.This is a false positive. We will take out the pattern recognition in one of our next updates.Kaspersky:Sorry, it was a false detection. It will be fixed in the next update.Thank you for your help.Si nu cred ca sunt singurii producatori care si-au dat interesul. Bine, nu am trimis catre toti. Quote
BonesTDK Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Marfa am cu ce sa spionez lumea ! Quote
cosmon Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 E bun , dar pacat ca zici ca merge doar pe messangerul 8 chestia cu autoreplay ! Quote
Nytro Posted April 17, 2011 Author Report Posted April 17, 2011 Funtioneaza doar pe messenger 8.0. Doar multi-messenger merge pe versiunile mai noi. Deci nu cred ca e prea util. Quote
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 Funtioneaza doar pe messenger 8.0. Doar multi-messenger merge pe versiunile mai noi. Deci nu cred ca e prea util.Daca ai putea sa faci un update pentru 11.5 era smecher tare. Quote
Onofreian Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 (edited) Upload alt Link cel din page 1 nu mai merge!Free Online Storage - MediaFire//warned redeschidere topic Edited January 2, 2013 by M2G Quote