Guest Kenpachi Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Vizualizati Zeitgeist 2 Addendum aici :Zeitgeist: AddendumsauFileBox - Zeitgeist IIsi daca aveti mintea destul de deschisa sa intelegeti adevarul intrati aici The Zeitgeist Movementsi alaturati'va miscarii zeitgeist ! Quote
black_death_c4t Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Zeitgeist = Fantoma Timpului ? Right ?Ce e acea " miscare " zeitgeist ? Quote
OrIaX Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 si Zeitgeist the movie se merita vazut (prima parte) --- "asa zisa criza economica din S.U.A. "alte recomandari:-----------------------------------------------Loose.Change.Edition.2 sau 1 pe ce puneti manaFahrenheit 9/11despre 9 / 11----------------------------------------------si daca va inereseaza mai multe documentare de gen (conspiratii) ..... lasa mesajul dupa beep Quote
CODEX Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 si pentru cei ce nu vor sa se uite la film si vor o descriere mai simpla in limba romana : 1 Quote
Kestor Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Oameni care n-au ce face... [/yaawn] Quote
paxnWo Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 sunt fan zeitgeist . l-am vazut in prima zi cand a aparut . am stat pe torrente si pe google cam 8 ore pana sa il gasesc in sfarsit . o sa fac o sectiune speciala pe site-ul meu dedicata conspiratiilor si fortelor oculte care ne conduc lumea catre noua ordine mondiala . pax = pace nwo = new world order Peace for the New Word Order . S a t a n i s t ( abia l-am luat . mentionez ca NU sunt satanist . ) Quote
xZu Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 sunt fan zeitgeist . l-am vazut in prima zi cand a aparut . am stat pe torrente si pe google cam 8 ore pana sa il gasesc in sfarsit . o sa fac o sectiune speciala pe site-ul meu dedicata conspiratiilor si fortelor oculte care ne conduc lumea catre noua ordine mondiala . Ai pierdut 8 ore degaba.Sa zicem ca nu stiu ce pasarica ti-ar spune tie toate secretele,ce ai putea face sa 'aduci pacea in lume"(omg cat de aiurea poate sa sune)..man esti un simplu muritor...traieste-ti viata,prea multa cunoastere dauneaaz "grav sanatatii" "pax = pace nwo = new world order Peace for the New Word Order"Penibil ,da-o dracu de pace..razboaie sa fie ,vreau sa vad un razboi intre SUA si Rusia..probabil va fi un al 3-lea razboi mondia.. dragut nu ? mi s-a parut la obicet articolu asta.. SUA vs RUSIA - WAR Quote
Kestor Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Ce imi plac mie oamenii astia care sunt spalati la creieras iar ei in loc sa se opuna dau din coada si se pun cu burta-n sus. Penibil. Chiar credeti ca adevaratii conspiratori ar lasa asa ceva liber pe internet/lumea reala daca ar avea ceva adevar in el ? Hai sa fim seriosi. Miliardari care controleaza lumea din umbra si le scapa asa un curent. Asta nu e o telenovela baieti, e viata reala... trezirea. Quote
demon_zone Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 pfai frate,nu ca as avea ceva impotriva...dar pierdere de vreme,eu cred doar in mine si in anime-uri,cause i am HICHIGO:))))m-am tampit,nu serios,de ce esti tu fan zeitgeist?zi-mi un motiv intemeiat,eu ma cred doar in instinct si-n mintuitia mea... Quote
Kestor Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 pfai frate,nu ca as avea ceva impotriva...dar pierdere de vreme,eu cred doar in mine si in anime-uri,cause i am HICHIGO:))))m-am tampit,nu serios,de ce esti tu fan zeitgeist?zi-mi un motiv intemeiat,eu ma cred doar in instinct si-n mintuitia mea...Daa... cica Never follow blindly iar ei se incred in prima chestie care pare 'cool' si 'revolutionary'. Heh. Quote
xZu Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 N-ati inteles nimic ...Corect ,se pare ca iti pasa daca "te rupi"(suna groaznic..stiu)in reply...sa te vad cum iti pierzi timpul explicandu-ne Quote
ady1266 Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 bullshit! Toate sunt fake-uri .Adevarul e necunoscut! Quote
Kestor Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 "Adevarul e undeva dincolo de noi" ))Most. Wise. Post. Ever. Quote
kenny Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Mai pe scurt: exista extratere?trii. Quote
Guest temporary Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Corect ,se pare ca iti pasa daca "te rupi"(suna groaznic..stiu)in reply...sa te vad cum iti pierzi timpul explicandu-nemai ... ideea e ca nu pot eu sa-ti explic nimic ... ca nu sunt angajat ca profesor ... tu tragi concluzii singur. + ca nu mi-as permite sa explic eu nimic.dar cei care au facut filmul ... au vrut sa comunice ceva ... oare ce ? Quote
DraPre Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 (edited) edit: partea 2`a zitegeist nice ... trebuie vazut:D Edited November 7, 2008 by DraPre Quote
Radu.Andrei Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Stiti ce ma intreb eu?Oare ce tin in Area 51?Chiar or fi tehnologie extraterestra si chiar extraterestri?Creepy but i like it:) Quote
ConraD Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Postul lui kenpaky esti mai mult decat folositor.Kenpaky ceva asemanator uite-te la :Îngerul digital – subtitrare în român? Pe cale…Ingerul digital 2. Subtitrare in lb romana on VimeoDepinde de NOI! | Pagina principalaantivaccin.tkSi apoi filmele:-Kymatica-The Obama Deception-Capitalism a love story,si daca mai esti interesat si de altele da-mi un pm si putem vb pe mess.Vizionare placuta! Quote
CrashOverline Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Stiti ce ma intreb eu?Oare ce tin in Area 51?cipsuri -----------------------Am o idee, sa facem o categorie sau un topic, "Adevarul" sau "TheTru " :D:DIn care fiecare membru sa aduca documentare si alte chestii, sa incercam sa aflam adevarul Quote
demon_zone Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Am o idee, sa facem o categorie sau un topic, "Adevarul" sau "TheTru " In care fiecare membru sa aduca documentare si alte chestii, sa incercam sa aflam adevarul bun. Posteaza la sugestii Quote
wvw Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 cipsuri -----------------------Am o idee, sa facem o categorie sau un topic, "Adevarul" sau "TheTru " :D:DIn care fiecare membru sa aduca documentare si alte chestii, sa incercam sa aflam adevarul *facepalm* Fi?i siguri c? ve?i afla Adev?rul din filme precum Zeitgeist. bun. Posteaza la sugestiiSau direct la co?ul de gunoi. Quote