0s1r1s Posted August 20, 2023 Report Posted August 20, 2023 (edited) https://github.com/iojaiustin/dns_spy - Programul poate detecta inclusiv deschiderea/inchiderea unui iPhone, unele aplicatii pe care le deschide si website-urile pe care le acceseaza prin router. ! Programul este inca in lucru, orice contribuire este acceptata Edited August 21, 2023 by 0s1r1s 2 Quote
Nytro Posted August 20, 2023 Report Posted August 20, 2023 Dragut, ai putea sa il face sa scaneze constant reteaua locala pentru noi device-uri. Si lista de domenii sa fie intr-un configuration file. 1 Quote
0s1r1s Posted August 21, 2023 Author Report Posted August 21, 2023 8 hours ago, Nytro said: Dragut, ai putea sa il face sa scaneze constant reteaua locala pentru noi device-uri. Si lista de domenii sa fie intr-un configuration file. Multumesc mult pentru idei si pentru apreciere! Am sa le integrez 1 Quote
dimss Posted August 21, 2023 Report Posted August 21, 2023 Niste idei, poate bune poate mai putin bune: In loc de if-uri ai putea pune un switch case, sa fie mai usor pe viitor Cel mai des utilizat - ai putea adauga domeniul de la windows de verifica internet conection-ul Ai putea stoca toate datele intr-un DB (care are DataSource in Grafana) si apoi crea un dashboard cum gasesti la routerele Asus (sau altele - nu mai stiu toate UI-urile) cu cele mai accesate site-uri si alte statistici. Poate ai reusi sa te integrezi cu serverul DNS (daca are local) si sa extragi de acolo statisticile fara sa mai faci MITM Bineinteles toate aceste idei pot fi practice sau nu... doar ziceam ce mi-a venit in cap 1 Quote
0s1r1s Posted August 21, 2023 Author Report Posted August 21, 2023 (edited) 37 minutes ago, dimss said: Niste idei, poate bune poate mai putin bune: In loc de if-uri ai putea pune un switch case, sa fie mai usor pe viitor Cel mai des utilizat - ai putea adauga domeniul de la windows de verifica internet conection-ul Ai putea stoca toate datele intr-un DB (care are DataSource in Grafana) si apoi crea un dashboard cum gasesti la routerele Asus (sau altele - nu mai stiu toate UI-urile) cu cele mai accesate site-uri si alte statistici. Poate ai reusi sa te integrezi cu serverul DNS (daca are local) si sa extragi de acolo statisticile fara sa mai faci MITM Bineinteles toate aceste idei pot fi practice sau nu... doar ziceam ce mi-a venit in cap Multumesc mult! Ma gandeam deja la o parte din ele A treia m-i se pare un upgrade foarte folositor Edited August 21, 2023 by 0s1r1s Quote
gigiRoman Posted August 21, 2023 Report Posted August 21, 2023 Vezi ca libraria scapy e foarte puternica. Ai putea face si mai multe cu ea. 1 Quote
0s1r1s Posted August 21, 2023 Author Report Posted August 21, 2023 12 minutes ago, gigiRoman said: Vezi ca libraria scapy e foarte puternica. Ai putea face si mai multe cu ea. stiu, are o gramada de functii 1 Quote
dimss Posted August 22, 2023 Report Posted August 22, 2023 Uite la ce poate duce ideea ta https://www.zenarmor.com/zenarmor-next-generation-firewall Quote
0s1r1s Posted August 22, 2023 Author Report Posted August 22, 2023 47 minutes ago, dimss said: Uite la ce poate duce ideea ta https://www.zenarmor.com/zenarmor-next-generation-firewall Adica? Quote
dimss Posted August 22, 2023 Report Posted August 22, 2023 Adica de la o simpla idee poti face un ditamai produsul, cu statistici, blocare etc etc Quote
0s1r1s Posted August 22, 2023 Author Report Posted August 22, 2023 28 minutes ago, dimss said: Adica de la o simpla idee poti face un ditamai produsul, cu statistici, blocare etc etc M-am gandit sa il fac dar nu stiu cum l-as putea vinde Quote
dimss Posted August 22, 2023 Report Posted August 22, 2023 Ehh... aia e simplu.. mai intai il faci open-source, sa strangi comunitate si utilizatori si apoi oferi enterprise version care e cu licenta. 1 Quote
0s1r1s Posted August 22, 2023 Author Report Posted August 22, 2023 9 minutes ago, dimss said: Ehh... aia e simplu.. mai intai il faci open-source, sa strangi comunitate si utilizatori si apoi oferi enterprise version care e cu licenta. Am sa tin minte, multumesc mult! 1 Quote
gigiRoman Posted August 22, 2023 Report Posted August 22, 2023 Da o geana si aici: https://github.com/secdev/awesome-scapy#tools 7 hours ago, dimss said: Adica de la o simpla idee poti face un ditamai produsul, cu statistici, blocare etc etc Scapy’s Limitations While Scapy has numerous features, it does come with some quirks that the user should be aware of. The first is that Scapy is not designed for fast throughput. It is written in Python, has many layers of abstraction, and it is not very fast. Do not expect a packet rate higher than 6 Mbs per second. Because of these layers of abstraction, and because of being written in Python, it may also require a lot of mem- ory. When dealing with large amounts of packets, packet manipulation becomes uncomfortable after about 216 packets. Scapy is stimulus-response-oriented. While you could do it, handling stream proto- cols may become painful. This is clearly an area of improvement. Yet, for the moment, it is possible to play with a datagram-oriented protocol over a stream socket managed by the kernel. You can easily design something that sniffs, mangles, and sends. This is exactly what is needed for some attacks. But you will be disappointed in terms of performance or efficiency if you expect Scapy to do the job of a router. Do not confuse Scapy with a production mangling router that you could obtain with Netfilter. Sursa: Security Power Tools pagina 139. 1 Quote
UnixDevel Posted August 22, 2023 Report Posted August 22, 2023 care dintre voi varural codul lui adica , cap coada Quote
Nytro Posted August 23, 2023 Report Posted August 23, 2023 Eu, nu e tocmai imens si complex dar isi face treaba. 1 Quote
0s1r1s Posted August 23, 2023 Author Report Posted August 23, 2023 12 hours ago, UnixDevel said: care dintre voi varural codul lui adica , cap coada il imbunatatesc oricum Quote
dimss Posted August 28, 2023 Report Posted August 28, 2023 On 8/22/2023 at 10:02 PM, gigiRoman said: Da o geana si aici: https://github.com/secdev/awesome-scapy#tools Ma refeream la idee ca si concept, nu neaparat la implementarea actuala Quote
gigiRoman Posted August 28, 2023 Report Posted August 28, 2023 9 hours ago, dimss said: Ma refeream la idee ca si concept, nu neaparat la implementarea actuala Omul si iepurele. Om trai si om vedea. Vorbim in 3 luni. Succes! 1 Quote
dimss Posted August 31, 2023 Report Posted August 31, 2023 On 8/28/2023 at 10:29 PM, gigiRoman said: Omul si iepurele. Om trai si om vedea. Vorbim in 3 luni. Succes! Bineinteles ca si acesta este o posibilitate, dar pana si lui Dines i-a luat 13 ani sa faca unicornul Quote
gigiRoman Posted September 1, 2023 Report Posted September 1, 2023 22 hours ago, dimss said: Bineinteles ca si acesta este o posibilitate, dar pana si lui Dines i-a luat 13 ani sa faca unicornul Foarte corect. Sa aveti noroc si sa nu va pierdeti speranta. Dupa munca si rasplata. Nu renuntati la vis! Quote
KonNDor Posted September 7, 2023 Report Posted September 7, 2023 Salut. Ti-am modificat eu in dns_sniff.py acele 4/5 if-uri care se uitau dupa instagram, facebook etc. Un pic si pe la README. The best I could do :). 1 Quote