Jump to content
Noriega

Propunere schimbare nișă pentru forum

Recommended Posts

Posted (edited)

Dacă tot avem atâția ani de experiență în spate și încă mai știu o gramadă de persoane de RST, ce ar fi dacă am schimba direcția forumului către automatizări, tips & tricks, AI și monetizare, fără a intra vreodată în zona fraudei pe care am încercat mereu să o combatem? Am de 15 ani schițată metoda ideală de monetizare pentru RST, consider că încă este validă, și nu văd de ce nu am începe să facem bani și să îi ajutăm și pe alții să facă bani cu ajutorul nostru fără a încălca legislația.

Admini și useri ce părere aveți? Îi dăm drumul la treabă? Ne dedicăm energia să facem o treabă serioasă care să aducă cu adevărat plus valoare, sau îi lăsăm pe toți diletanții de pe comunități ca BlackHatWorld să facă bani din mizerii, țepe și tutoriale care nu funcționează? Comunitatea RST a fost mereu corectă cu userii și nu a promovat țepe. De ce nu am face din treaba asta și din experiența noastră, a tuturor, un business din care să producem bani?

Edited by Noriega
Posted (edited)

sustin. automatizarile din ziua de azi create cu AI sunt baza fundatiei de maine.

sunt curios cu ce tools lucrati si ce proiecte aveti in desfasurare. 

caut colaborator pentru un proiect, imi trebuie reclama si sa automatizez urcarea de content cumva.. @M4T3! tu esti omul potrivit pentru nisa mea 😂

rst united, hai sa reinviem comunitatea.

Edited by archerise
Posted (edited)
2 hours ago, archerise said:

sustin. automatizarile din ziua de azi create cu AI sunt baza fundatiei de maine.

sunt curios cu ce tools lucrati si ce proiecte aveti in desfasurare. 

caut colaborator pentru un proiect, imi trebuie reclama si sa automatizez urcarea de content cumva.. @M4T3! tu esti omul potrivit pentru nisa mea 😂

rst united, hai sa reinviem comunitatea.

nisele suprasaturate mai merg ? am vazut ca in presa apar articole generate cu AI !

Edited by j1ll2013
Posted (edited)

merg merg. chiar urmeaza sa testez un blog cu articole create doar cu AI, sunt curios cum convertesc. cu prompturile corecte, genereaza content chiar super calitativ si poti implementa in baza unui research (facut tot cu ai :))) keywords + optimizare seo ready to go pentru indexare rapida...

a lucrat cineva cu lovable? mi a generat in 2 minute o aplicatie cap-coada in baza unui prompt de 6 randuri lol. l am pus chiar sa aleaga culorile dpdv psihologic si sa studieze piata pentru a crea ceva ce nu se gaseste la alte app din nisa, zis si facut. nu am dat deploy, doar ca idee, cu free tokens alea ale lor sa vad ce poate face.

jos palaria plm..e top....dar ca interfata! nu am timp sa ma ocup in paralel si de asta, dar tare curios as fi daca un pachet de baza ar ajunge pentru dezvoltarea si lansarea pe market. (nu stiu ce presupune asta, n am facut nicio app niciodata, sunt pachet in domeniu). intreb daca ati mai lucrat cu lovable si ati ajuns undeva cu el, isi face treaba? functionalitatile sunt ok?

eu lucrez cu bolt+vercel+supabase+resend. fiecare dupa preferinte...mi se pare integrarea super usoara si recent au avut 2 zile moka cei de la bolt, unlimited tokens. le-am dat sa zaca...plus ca... https://github.com/stackblitz-labs/bolt.diy ceea ce mi se pare top!

de multe ori, il pun pe gemini sa imi scaneze si sa imi faca audit, imi genereaza coduri si se pliaza foarte bine pe cerinte....

edit mic; zicea cineva acum ceva timp, typescript o sa fie viitorul. n a gresit. e ca boomul la crypto de acum hat ani.

Edited by archerise