Jump to content
Zatarra

ANCPI hacked

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, taneya32 said:

Dă bă IBANu' să-ți bag 10.000 de euro ca să-ți schimbi jeantele la bemveu

Lasa-l bre pe wtf; asta e Gentleman omu, nu e de pe la noi de pe planeta asta fututa :)))

• Thanks 1
Posted
7 hours ago, aelius said:

Ooo, fratele meu motorist 💙 Welcome back

Multumesc Texane, cum rezista motorul? :D 

4 hours ago, taneya32 said:

Dă bă IBANu' să-ți bag 10.000 de euro ca să-ți schimbi jeantele la bemveu

Nu am tati eu asa masina, sunt voluntar, circul cu metroul. 

Daca vrei sa sustii trebuie sa o faci in contul Asociatiei.

Eu ziceam ca asa se decide dintre cei doi de mai sus care are mai multi bani, sa faca o sponsorizare :D 

1 hour ago, aelius said:

Lasa-l bre pe wtf; asta e Gentleman omu, nu e de pe la noi de pe planeta asta fututa :)))

hahah, ba frate adevarat ca in ultimii ani este pe un trend de fucked-up exponential

Posted
4 hours ago, mrgrj said:

Cum intuiesc ca se simt toti membrii vechi care deschid RST dupa X ani

cringe-plm-stego.png

PS: @taneya32 ai un easter egg in imagine din partea tuturor

ooo, garaj, sandabot, se aduna gasca extinsa.

@wtf da-mi contul in privat, ca taneya miroase a conturi de orange si nu cred ca acceptati plata in cartele.

• Thanks 2
  • Confused 1
Posted
4 hours ago, netanyahu said:

@wtf da-mi contul in privat, ca taneya miroase a conturi de orange si nu cred ca acceptati plata in cartele.

Noroc cu mine că mai fac engagement pe aici... că deh, nu am ce face să mă relaxez un pic. Postările pe RST sunt mai sănătoase decât țigările.

Posted
8 minutes ago, taneya32 said:

Noroc cu mine că mai fac engagement pe aici... că deh, nu am ce face să mă relaxez un pic. Postările pe RST sunt mai sănătoase decât țigările.

Bre eu am o curiozitate. Dupa 12 ani, acum reusesti sa-ti faci singur un pppoe pe linux, sau ai bani de te enerveaza si platesti pe cineva sã-ț vâre si cablu? 

#include <shemale.h>

• Haha 1
Posted (edited)
48 minutes ago, aelius said:

Bre eu am o curiozitate. Dupa 12 ani, acum reusesti sa-ti faci singur un pppoe pe linux, sau ai bani de te enerveaza si platesti pe cineva sã-ț vâre si cablu? 

Nu pot vedea ce ai atasat... si nu înțeleg gluma. Am un router 5G la care mă conectez pe cablu. Când expiră cartela, ca să nu plătesc cu Monero și să mă chinui cu carduri virtuale, îmi schimb IMEI-ul într-o cușcă Faraday și bag alta. Bine, asta e doar pe ce mă conectez, pe urmă am un fel de proxy chain cu 8 SSH-uri din jurisdicții diferite si dorm linisit ca un boss prin Whonix.

LE Dacă vrei, îți dau și IP-urile SSH-urilor. Cred că o să îmi iau un sclavete ca să îmi cumpere vreo 20 de proxy-uri în fiecare lună, să am un mic Uroboros (Turla), că nu prea îmi trebuie viteză de net.

Data viitoare o să îmi setez un Whonix Gateway nou dedicat ca să mă conectez la caterincă, în limba română, la voi pe forum.

Edited by taneya32