Draqi Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 sincer eu nu m-as risca ca sunt sigur ca voi primi ban pe steam,nu azi nu maine ci peste o luna sau peste 2,3 pana cand se face update,cine stie am mai patito in plm am jucat cu wall iara ca nu e detectabil si peste 2 luni steam banned,date-n mm.
Nightmare Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Pai nu ti-au ajuns 2 luni ? Tu cat vroiai sa te joci cu wall ?
Draqi Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 pai da dar cand zici ca e nedetectabil iti dai seama,am incercat pe non steam nu merge:)) il activez si cand intru pe server ma scoate ,kkt l-am sters poate ma tenta si pe steam.IN + am auzit ca asta e cel mai kkt silent aim,cel mai praf.. in fine bafta la codati hf
UnUser Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Daca vreti sa nu bata chiar asa la ochi , modificati vectorii de aim din standard.ini PS: Nu promovez sub nici o forma codurile... dar...
KlN Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 infect ..... ar trb spanzurati astia cu coduri, impotenti .... parerea mea
demon_zone Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 uaaaanu-s impotentnu imi place sa fiu spanzurat, deci..go go! Full cheats.BadBoy!
Alexander33 Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 silent aim-urile (unele) pot sa-ti f**a windows-ul grav.....
1nT3r Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 MIe nu imi merge sa dawnloadez.????De ce nu imi da eroare.?
D.K* Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 va sugerez sa nu incercati silent;)si mai ales cand esti admin pe un server este foarte stresant( stiu din propria mea experienta) trebuie sa stai sa faci demo, ca daca il banezi iti face reclamatie si papa admin;) parerea mea este ca 90% din codati sunt copii sub 12 ani care abea au invatat sa tina mouse-ul in mana si intra pe server ca sa iti faca nervidaca esti bun invata sa joci fara;), nu prin trisare
stormvlad Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 mdea....stiu pe cineva care l-a folosit pe steam....in 3 saptamani si-a primit ban pe licenta;))
oxxy Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 ErrorThe file could not be found. Please check the download link.
D.K* Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 mdea....stiu pe cineva care l-a folosit pe steam....in 3 saptamani si-a primit ban pe licenta;)) pai asa trebuie sa le blocheze steamul;)mai ales unul care la-a luat mai full cu jocuri
swaMp Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 uite aim aici : Sunt satul de codatii de pe Gather-Network, din pacate regret ca am adus sistemul in Romania...
swaMp Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 mdea....stiu pe cineva care l-a folosit pe steam....in 3 saptamani si-a primit ban pe licenta;)) Indiferent cat de increzatori sunteti voi cand folositi cod-ul respectiv (cheat-ul), serverele care sunt VAC2 va detecteaza si va baneaza steam-ul dupa ce folositi codul respectiv, astfel o sa va vedeti pe steambanned.com vacbans.com etc.Exista si un proiect romanesc in acest sens. ROEF Romanian Elite Force (VAC BANS) Deci, oare se merita sa joci cu cod-uri ?
dEdEx Posted May 11, 2010 Report Posted May 11, 2010 Am scos si eu hack-u ,dar in non steam dau insert si ma scoate afara , iar cand intru are si wall , iar pe steam nu am incercat deoarece nu am
nedo Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 bleah, logic, valve nu mai face nimic pentru ca nu mai intretine cs 1.6, il vinde in continuare dar nu mai lucreaza pentru imbunatatirea lui, se lucreaza la cs:s, cat despre exploiturile respective, nu exista program care sa nu aiba niste exploituri existente, in special jocuri, e aproape imposibil sa faci un joc fara exploituri.Cat despre faza cu unbind ins, unbind del, nu prea merge, bindurile acelea sunt adaugate in config.cfg la intrarea pe server, si pe unele servere aceste binduri sunt actualizate la o anumita perioada de timp.Ceea ce se poate face pentru a va proteja impotriva cestui lucru este sa bifati pe fisierul config.cfg la read-only, chestia asta va v-a proteja si de unele comenzi gen "fuck-off" "smash" "screw" care au la baza modificarea bindurilor.
berechetalexandru Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 chiar a expirat mam speriat,am sa il incerc pe serverul meu poate va fi tare,si am no steam:D
berechetalexandru Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 ma yo knd dau sa deschid leis.exe mi se inchide cs imi apare hal-llife launcher is not responding ce sa fac?
FouNd Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Mie sincer nu merge pe No-Steam, si nu's nebun sa-l incerc si pe Steam
Creative Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Ce placere aveti dak folositi asa ceva ? Vreo placere dupa ce ati dat uninstall si vedeti ca nu stiti sa trageti ?
adymoshu Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Daca te gandeai putin stiai sa rezolvi problema asta...ai postat fara sa gandesti! Trebe doar sa iti faci un server la New Game si iti faci setarile la cod in serverul tau si dupaia te duci pe unul public.....si cum se face asta mai exact .. pls (faci setarile la cod ) ???