florinda Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 imi puteti da un hack mu online dar sa mearga ca pe google am cautat dar nu merg Quote
PetreTerror Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 se pare ca testul cu broastele a fost prea usor Nu credeti????Deja is satul de dastia ce cer tot felu de prosti:| Quote
Nytro Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Ban, aviz amatorilor care nu sunt in stare sa se joace corect un joc de cacat si care cer "hackuri". Quote
crs12decoder Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 fii serios nytro.. tu ai juca corect cacatu ala de mu daca l-ai juca? Quote
Nytro Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 In nici un caz nu as juca si nu o sa joc asa ceva. Nici nu stiu cum e , dar cred ca e cu monstrii deci e pentru copii de 5 ani. Quote
HackKing Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 se pare ca testul cu broastele a fost prea usor Nu credeti????Deja is satul de dastia ce cer tot felu de prosti:|de unde sti ca a facut testul ?din cate imi aduc aminte, un destept a pus pe youtube cum sa rezolve testul Quote
Tw!SteRuL Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 ma adminilor voi ganditi cand deschideti un asa topic???cred ca nu.Odata ce le-ai deschis iti asumi si riscul sa ii suporti si pe aia care cer tot felul de porcari si programe asa ca mai bine il inchizi sau specifici ce fel de programe sa se ceara Quote