toofast Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 (edited) Minimalsource - Your Free Electronic Music!Quality Techno, Minimal, Tech, House, Electronica, Electro, Ambient, Trance, Deep House, House Progressive, Music and more!http://minimalsource.comBlogul meu personal, astept pareri Edited June 4, 2011 by toofast Quote
l101001l Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 daca ne-ai da si adresa ar fi perfect Quote
toofast Posted March 6, 2009 Author Report Posted March 6, 2009 Scuze, ma grabeam ieri sa plec si am uitat sa mai pun si adresa Quote
toofast Posted June 4, 2011 Author Report Posted June 4, 2011 Am redeschis Minimalsource - Astept pareri, comentarii sau sugestii. Quote
toofast Posted June 4, 2011 Author Report Posted June 4, 2011 add_google_plus_one_recommend_button() in /home/minimals/public_html/wp-content/themes/minimalsource/page.php a fost rezolvat. Cred ca ai vizitat pagina, atunci cand umblam eu prin Editor.In privinta description, ce mi-ai aratat tu acolo e de pe pagina /advertise.Abia l-am redeschis de cateva zile, azi pana la ora 19:00 am 260 unici.Mersi de sugestii, o sa tin cont! Quote
curiosul Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Si la melodii nu ai nici macar un preview? Crezi ca sunt multi care vor descarca direct? Nu mai bine iti faci un canal pe youtube? Quote
toofast Posted June 5, 2011 Author Report Posted June 5, 2011 In general traficul meu vine din cautari, mai exact omul cauta piesa cutare si o scrie pe google. Asta inseamna ca stie ce cauta si intra si downloadeaza. O sa incep sa pun si preview-uri, unele deja avand.Ideea cu canalul pe youtube este buna, o scriu pe foaie Multumesc de comentarii, iar daca mai aveti idei va rog sa mi le impartasiti. Quote
toofast Posted June 6, 2011 Author Report Posted June 6, 2011 (edited) tromfil am facut ce mi-ai spus, adresa a fost inlocuita cu una noua.Mai mult, ma voi ajuta de un plugin de hide pentru a posta si preview-uri la piese, de ex:http://minimalsource.com/deep-house/luca-bacchetti-welcome-summer-chart-2011@Gecko e rau ca apare numele meu acolo? Edited June 6, 2011 by toofast Quote
MazaBoY Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Daca vrei te pot ajuta cu upload-ul .Pm daca vrei Quote
drunnnk_123 Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 nice , ar trebui un ftp privat ca sa scoti ceva bani , cum au minitech , electrobuzz , daca vrei te pot ajuta cu piese Quote
toofast Posted June 9, 2011 Author Report Posted June 9, 2011 Asta e proiectul de viitor, un FTP dar majoritatea au cate 50-100 releasuri pe zi, iar eu nu am acces la acea sursa pe care o au site-urile pe care le-ai enumerat. Daca ma poti ajuta te rog contacteaza-ma pe privat. Quote
tuxiqul Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 vreau si eu piese / am cont pe minitech de ceva vreme ( sunt blana !!! ) Quote
sandabot Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 Hmm frumos dar nu prea blogul ocupa jumatate de pagina iar RECLAMELE alta jumatate. Redu numarul de reclame daca vrei calitate si nu bani Quote
toofast Posted June 10, 2011 Author Report Posted June 10, 2011 Lasa-l asa ca trebuie sa si produca ceva, macar sa-mi scot banii pe gazduire si domeniu Eventual, reclamele ar putea sa dispara atunci cand platesti pentru cont FTP sau ceva de genul. Quote
drunnnk_123 Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 ca o fi tare greu sa iei un vip acolo si sa copiezi totul si sa pui pe ftp la tn , din cate am inteles nu conteaza cat downloadezi acolo , adica daca downloadezi intr-o zi 20 gb cam bate la ochi , dar cei deacolo nu zic nimic . Quote
toofast Posted June 10, 2011 Author Report Posted June 10, 2011 (edited) Nu trebuie sa fiu chiar asa nesimtit In fine, m-ar interesa sa stiu daca exista un plugin pentru wordpress care m-ar putea ajuta sa fac pagina de FTP.EDIT: As avea nevoie de o sponsorizare sa fac FTP-ul, daca se ofera cineva sa ma ajute, sunt dispus sa ofer un procent din vanzari. Lasati reply. Edited June 26, 2011 by toofast Quote
toofast Posted August 10, 2011 Author Report Posted August 10, 2011 Site-ul a fost spart de catre un hacker si folosit in scopuri de phising, am aflat dupa ce am ajuns acasa din vacanta de la providerul gazduirii. Aveti idee cum as putea evita pe viitor asa ceva? Quote
nedo Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 pai ideea e sa iti securizezi site-ul, sa ai grija la ce plug-inuri folosesti in csm-ul tau. Sa ai grija sa nu se poata face sql injection, asta e printre cele mai raspandite, sau cross site scripting. Cauta informatii pe forum exista destule tutoriale pentru repararea acestor vulnerabilitati. Eventual poti sa descarci un program care cauta astfel de vulnerabilitati - havij ar fii unul din programele care te pot ajuta. Quote