Jump to content
Guest Nemessis

[RST] Conquiztador Killer v1 si v2 (OLD)

Recommended Posts

Posted
nu mai (despartit) si nu merge ci merg. Tu cu prietenul tau merge la piata?

Ar fi buna o chestie de verificare a scrierii inainte de a se intra pe forum. :|

offtopic: conform noului DOOM numai se scrie legat (precum nicio, niciun, etc) in ambele cazuri. oricum, nu cred ca stia el chestia asta cand a scris legat.

Posted

am downloadat si eu cqkill 1 si 2 si exista un fisier cqkill.db care contine cam 45 mii intrebari si raspunsuri si pe care am reusit sa l deschid intr o oarecare masura cu access ,dar problema e ca doar raspunsurile se pot citi , intrebarile sunt cryptate, stie cineva cum se pot decrypta intrebarile astfel incat sa putem vedea in ms access si intrebarile ? multumesc

Posted (edited)

nam inteles dc nu imi mere daca poate cnva sa imi explice add : dariusdaduscorobete ca am mai luat programu de 3 ori si nu mo mers

imi place cq killerul mai ales ca aici e gratis da la totti platesti bn

Edited by DariusDadu1997
Posted
nam inteles dc nu imi mere daca poate cnva sa imi explice add : dariusdaduscorobete ca am mai luat programu de 3 ori si nu mo mers

imi place cq killerul mai ales ca aici e gratis da la totti platesti bn

Fl?c?u,nu e updatat?.

Posted (edited)

Am o intrebare, as putea adauga noi intrebari cu raspunsuri peste cele existente?, daca da imi puteti spune va rog cu ce program le pot decripta?

multumesc

Edited by mufy
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...