skyll4all Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 (edited) 2 ... ce si tu esti prieten de'al lu parvenitu ala ?(scuze de limbaj)Da? :)Apropo, nu e?ti "prietene" cu mine. Dac? e?ti atât de ratat s? crezi c? satanismul e o mod?, nu meri?i s? exi?ti.u sti sa citesti sau te uiti la poze ? am spus ca vrei sa ai parte de atentie aia nu e moda ci un moft adica mamica ta nu stia ca o sa aiba un copil cretin asa ca nu ti'a dat atentie prea multa si din aceasta cauza u vrei sa fii diferit ! aka am un prieten student la psihologie si de la el stiu,asa ca dai o bere lu satan din partea mea (de preferat calda) si toate cele bunelokipaki dak erai din buc dadeam o pizza si un pahar de gin tonic Edited May 22, 2009 by skyll4all de loki am uitat :d
loki Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 (edited) repet:chiar nu va dati seama cat sunteti de penibili in discutia asta? De ce credeti ca am mutat-o la penale, chiar nu v-ati dat seama ca e datorita faptului ca v-ati gasit cea mai penibila tema pentru care va certati?satan sau nu satan. Ateu sau nu ateu... da mai da-o in grijile noastre de religii si opinii si dealea si de alelalte. Rugati-va sa nu intre si un emo pe aici sa faceti sfanta treime a topicului.Eu imi bag POWLA ca daca mai aud una daca nu dau ban aici asa la misto fara sa ma uit.WARNING: 300 coniac aici, azi nu glumesc !... Edited May 22, 2009 by loki
skyll4all Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 (edited) Nuuuu eu voriam o bila bej te rog razgandeste ... ce si tu esti ruda cu Steven Seagal ?bine loki ii las pe astia 2 gay sa petreaca )A and P.s dak bei singur te imbeti repede ... da si la restu amaratilor de pe aici Edited May 22, 2009 by skyll4all
Fitty Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 @sky4all : Muie. Punct. De ce ai reinviat thread-ul? Sa te dai mare ce crestin adevarat esti tu?Iau ban, nu iau, asta e. Macar imi sustin punctul de vedere
loki Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 (edited) face si tata un offtopic? http://www.220.ro/Z9NZcKEcIz/Solo-Ep-4-Parfum-De-Derbedeu..PS daca e ceva aiurea am dat eu delete din greseala pe un post. Dadui edit in loc de quote si m-am razgandit sa raspund si perm delete.... No offense. Edited May 22, 2009 by loki
N-W-A Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 am vazut ca cineva a zis ceva de popi sau patriarhi masoni..Sa sti ca e cam ciudat.. avand in vedere simbolistica masonica foarte deplasata de crestinism, si foarte apropriate de alte culte...(piramida cu varful despicat, semn satanic)
loki Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 (edited) Mai, SATANA sunt EU! Belzebut si Lucifer, ZEUL manelelor si psihedelicului black metalic si ala negru de raspira greu, ala care va instiga la violenta!... Ca daca voiam sa taceti din gura inchideam simplu topicu... asa e mai distractiv sa vad cine totusi spune ultimul cuvant ultimului cuvant spus inainte... (pacat de delete no offense again)PS. Nu-mi reprosati ca ma aude Cel de Sus sau Cel de Jos. Vecinii dormPS2. ...peste 500. Nu-mi reprosati... Edited May 22, 2009 by loki
black_death_c4t Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 si psihedelicului black metalic si ala negru de raspira greu, ala care va instiga la violenta!Eu va inspir la peace & love..
nullbyte Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 am vazut ca cineva a zis ceva de popi sau patriarhi masoni..Sa sti ca e cam ciudat.. avand in vedere simbolistica masonica foarte deplasata de crestinism, si foarte apropriate de alte culte...(piramida cu varful despicat, semn satanic)Daniel e mason. Cite?te conspira?ia. Cum crezi c? un jeg pe care nu-l ?tia nimeni a ajuns patriarh, ales de conduc?torii acestei ??ri (tot masoni)?!