N-W-A Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Nu poti sa judeci un om dupa faptul ca el canta po.Oricum, a avut o cariera de succes, a facut destul de multe lucruri bune si prin muzica lui s-a facut cunoscut in toata lumea.Si calitatea o da ascultatorul nu fanul.Asa ca nu decid eu, sau voi care e cea mai buna muzica, asta se deduce din mai multi factori. Daca tu crezi ca rockul sau muzica clasica rulez, asa o fi , dar nu inseamna ca asa e.Eu unul cred ca pop-ul e pentru gay, dar parerea mea nu conteaza. nullbyte, am auzit de Led Zepplin, dar sincer nu stiam cum se numeau membrii. Raspunsul e evident, pentru ca muzica pop s-a potrivit mai bine perioadei respective, a avut mai multi fani si a fost mai bine apreciata. Si din cate am auzit, Jako = muzica pop.Pe mine ma doare in pula de toate formatiile/solistii. Only rap. Quote
Zatarra Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 (edited) read above mmkay Edited June 29, 2009 by Mish Quote
Marian Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 (edited) Ascultam Michael Jackson de la varsta de 10 ani (acu' vreo 7 ani am auzit de el prima data) Prima melodie care mi-a placut a fost Thriller apoi preferatele mele Earth Song si They don't care about usDumnezeu sa-l ierte.Mie cel putin imi va lipsi enorm. 7 oameni s-au sinucis din cauza mortii lui.http://www.youtube.com/watch?v=FYgHhtjfa_g&feature=channel_page Edited July 1, 2009 by Marian Quote