HackKing Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Propun ban c0smynDeci mai baiete in primul post ai pus acolo Autor c0smyn si lala ca e facut de tinecand alti baieti mai despteti au descoperit ca e un virus te-ai si scos , "dupa cum am mai zis nu e facut de mine " ..cum si unde ai mai zis tu ma ?Exact ca la faza cu mine mi-am bagat singur virusul tau si a trebuit apoi sa invat cum sa il scot dupa ce mi-ai blocat o gramada de programe.Deci daca va pierdeti parole nu va mai merge windowsu sau alte chestii ..sa nu ziceti ca nu v-am zis .Cred ca se refera ca, wallul nu e facut de el.Eu am l-am testat. merge perfect si nu am probleme cu el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0smyn Posted July 5, 2009 Author Report Share Posted July 5, 2009 Propun ban c0smynDeci mai baiete in primul post ai pus acolo Autor c0smyn si lala ca e facut de tinecand alti baieti mai despteti au descoperit ca e un virus te-ai si scos , "dupa cum am mai zis nu e facut de mine " ..cum si unde ai mai zis tu ma ?Exact ca la faza cu mine mi-am bagat singur virusul tau si a trebuit apoi sa invat cum sa il scot dupa ce mi-ai blocat o gramada de programe.Deci daca va pierdeti parole nu va mai merge windowsu sau alte chestii ..sa nu ziceti ca nu v-am zis .tu dormi ziua si noaptea stai treaz ?Aplicatia este formata din 2 parti: WallHack[by x3] + Anti_SSWallHack nu este facut de mine ci doar Anti_SS`ul.propun sa se ia masuri cu CODEX asta un ban pe ip,hdd formatat si procesor ars.si mai propun sa dea cineva deface la google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1cr0 Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Virus Totalalta treaba nu ai ?CHIAR ESTE S[y. Agent Trojan.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 tu dormi ziua si noaptea stai treaz ?Aplicatia este formata din 2 parti: WallHack[by x3] + Anti_SSWallHack nu este facut de mine ci doar Anti_SS`ul.propun sa se ia masuri cu CODEX asta un ban pe ip,hdd formatat si procesor ars.si mai propun sa dea cineva deface la googleba ma lesi ?da dorm ziua si noapte stau treaz .am patiti multe chestii cu programele de la tine apoi tu ceri bani ca sa dai remove la serveru de keylogger hai pa ( du-te si mai fa ceva programe ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0smyn Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 ba ma lesi ?da dorm ziua si noapte stau treaz .am patiti multe chestii cu programele de la tine apoi tu ceri bani ca sa dai remove la serveru de keylogger hai pa ( du-te si mai fa ceva programe )daca tu esti comedie si nu stii care e clientu si care e serveru dute joaca ascunsea cu prietenii tai sau uitate la tom si gerry .. fa ceva util Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mish Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 c0smyn. CODEX = felicitari! sunteti la prima abatere!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 mie poti sa imi dai banvoi fi chiar onorat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mish Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 mie poti sa imi dai banvoi fi chiar onoratokay . s-a facut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orochimaru Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 GJ my Friend ... De Mult Il Cautam ... !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEff Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 L`am testat pt ca sunt admin pe servere de cs...si na...tre` sa tin pasul cu raufacatorii PT lesinati : Merge perfect... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 o liota de lesinati care nu pot tine mouse`u in mana si au nevoie de "aim"v-as rupe toate degetele sa va vad cum plimbati mouse`u cu limba! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madpitbull_99 Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Originally Posted by BAStuson View Postdar tu ?Virus Total - alt scan nu ca cel prezentat de tineacela e scanu de la wall hackdupa cum am mai spus wall hack`u nu este facut de mine si nu reprezinta o amenintare.il recunoaste ca virus deoarece este un hack.Nar trebui sal detecteze av .E un simplu wall pt cs nui hack tool. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabydk595 Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 ba da exista cod care il poti activa si dezactiva cand vrei tu in timpul jocului........!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alik Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Sal. Deci am downladat wallul, intru in anti_SS.exe apoi pe sv dar cand apes F9 nu se activeaza! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOOOO Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Mie nu imi merge frate!Intru in cs apas F9 si se lasa jucatorul jos ca pe ctrl:))Te rog sa ma ajuti si pe mine:(... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaIx Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 am incercat si yo da faza apas "ALT" knd un admin imi faci SS dar unde gasesc pozele mai exact???!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 o daeu sunt miezu in testat programe din asteaanti ss = IMBAwallu.. e bunEra frumos un aim cu norecoil macar sau/si chiar daca tragi pe langa el, sa il nimeresti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newbye Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Este detectabila pe steam varianta asta de wall ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stunter Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 asta vroiam si eu sa intreb pe steam e functionabil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Daca vrei sa iti baneze contul pe Steam, joaca cu wallu asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
030893 Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Deci:Dak nu va merge asa..intrati pe sv f9 si nik ...faceti asa...intrati in cs il bagati in bara si dupaia intrati in ss:D sigur va mergeasa..si nici dak iti fke un admin demo deala care se salveaza la tine nuti iese ca ai wall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lafurat Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Ms o sa ma apuc sa se probez jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 downloadati-l mah, fara frica, ce dreq ca doar o sansa ai in viata ca asta, dupa aia o sa vedetica nu o sa va mai trebuiasca walluri toata viata =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4zv1 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 hacking sucks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaq Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 deci n-am mai intrat de ceva timp pe forumul asta,dar am murit de ras la acest topic ca sa nu fiu offtopic o sa-ti spun si eu o chestie de pe serverul pe care joc: unul dintre pl@yerii de acolo s-a hotarat sa modifice pluginul de ss si sa puna jos la hp in loc de 100 sau cat ai tu in momentul ala 123.Ce te mai faci in cazul asta?Modific programul tau sa imi faca ss cu 123 hp?nu cred ca merge pentru ca tu faci 3 print screenuri amarate la un interval de 800ms.Now this is a question.Salutari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...