Zatarra Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Clark County Probate Court - Home Scanati`l cu Acunetix si vedeti ;-).Bafta Quote
Vlachs Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Clark County Probate Court - Home Scanati`l cu Acunetix si vedeti ;-).Bafta1.acunetix e full of shit(adica mananca mult cacao)2.daca ai scanat cu acunetix ai lasat 3000 de urme , in cazul in care unu din noi strica ceva la site-ul ala si aia iau masuri legale pe tine o sa te arda edit later:care este challenge-ul ? Quote
Zatarra Posted July 12, 2009 Author Report Posted July 12, 2009 Benny tu sti de la ce vine RST?.. incearca sa nu mai "spargi" toate site`urile cu scopul de a le strica sau a fura cine stie ce din ele, totodata incearca sa contactezi pe cei de la site spunandu-le cum sta treaba. Cat despre masurile legale stai tu linistit ca mie nu imi fac nimic. Si challengeul e sa descoperi vulerabilitatea(tile), dar tu cum esti atotstiutor.. ma intreb cum de ti`ai sacrificat din timp sa citesti acest thread Quote
begood Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 ce challenge ma ? pui acunetixu' ca un idiot, si ce ? ce ai facut cu mana ta ? l-ai configurat ? esti penibil.cat despre ce ai zis de benny; omul face ce doreste. cod etic avem toti, depinde cat il duce mintea si pe el. Quote
Fitty Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 @Zatarra: Ba idiotule si aici te iei de lume? Esti un adevarat SCRIPT KID...auzi Acunetix )))) Quote
Vlachs Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Benny tu sti de la ce vine RST?.. incearca sa nu mai "spargi" toate site`urile cu scopul de a le strica sau a fura cine stie ce din ele, totodata incearca sa contactezi pe cei de la site spunandu-le cum sta treaba. Cat despre masurile legale stai tu linistit ca mie nu imi fac nimic. Si challengeul e sa descoperi vulerabilitatea(tile), dar tu cum esti atotstiutor.. ma intreb cum de ti`ai sacrificat din timp sa citesti acest thread deci sa iti mai explic odata acunetix cand scaneaza lasa urme, si de cele mai multe ori ce iti gaseste acunetix sunt prostii si tu ca om normal nu ai cum sa exploatezi .ps: de ce crezi ca nu ar putea sa te de-a in judecata sau cevaps1: daca gaseai tu ceva manual ok te felicitam da asa ai dat dovada de script kiddieps2:DACA TU AI SA GASESTI VRUN DEFACE DAT DE MINE EU IMI CER SCUZE IN FATA TA(dat de mine nu de prietenii mei) Quote
Zatarra Posted July 13, 2009 Author Report Posted July 13, 2009 @tromfil - Nu cred ca ii vre-un motiv pentru care sa primesc ban.@benny - Rule number 11"11.Acest forum este creeat pentru a ne documenta si a invata sa ne protejam de eventualele atacuri,nicidecum pentru a ataca alte comunitati sau companii.Cine se va abate de la aceasta regula va primi ban fara discutii sau avertisment." - si nu stiu ce deface faci tu sau cine face dar eu asa am inteles din postul tau. Puteai sa spui "unul de pe site" sau "altcineva" dar ai folosit unul din noi, deci te incluzi in acea categorie.. oricum.. poate am inteles eu gresit.. ata ete Edit pentru postul de mai jos :Totul va fi ok tromfil.. sincer nu am timp sa imi pun mintea cu el Quote
Zatarra Posted July 16, 2009 Author Report Posted July 16, 2009 @benny: daca taceai, filozof ramaneaida tu mi-ai zis sa dau , in fine ce are daca a dat omu deface la site ? Quote