daatdraqq Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 e o gluma ...smile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGod Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Imi amintesc de lexx.Chiar se facuse o topica despre el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vini4p Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Nice ) deunde ai facut rost de img ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Nice ) deunde ai facut rost de img ?din cate vad eu htp://web.archive.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 e super tare siteul am ce face look at yahoo in 1996 .. care stie cel mai vechi site:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted August 13, 2009 Author Report Share Posted August 13, 2009 din cate vad eu htp://web.archive.org asa este Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
escalation666 Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 e super tare siteul am ce face look at yahoo in 1996 .. care stie cel mai vechi site:DCele mai vechi domenii au fost detinute de corporatiile de ieri, astazi mai sunt putine din corporatiile de ieri. iWhois.com | 100 oldest .com domainsPfff...ce repede a trecut timpul din 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 faine vremuri ... pacat ca sau dus repede ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Cele mai vechi domenii au fost detinute de corporatiile de ieri, astazi mai sunt putine din corporatiile de ieri. iWhois.com | 100 oldest .com domainsPfff...ce repede a trecut timpul din 2007 adica cel mai vechi este 1. 15-Mar-1985 SYMBOLICS.COM in orice caz nu am auzit de niciunu` poate de vortex philips si nec ce denumire simple au gen 3COM.COM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rellik Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 damn .. am prins si eu vremurile alea.. Primele zile ale rst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 2006-2009 numai am citit pe forum (nu postam) da ma jur ca nu l-am observat pe lexx ala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted January 6, 2010 Author Report Share Posted January 6, 2010 ma jur ca nu l-am observat pe lexx ala Era atat de iute ca si lumina il invidia .Nu stiu de ce dar am impresia ca omu inca mai incearca in fiecare dimineata sa intre pe rstzone.org . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 2006-2009 numai am citit pe forum (nu postam) da ma jur ca nu l-am observat pe lexx ala Asa si eu. 2001-2008 numa am citit,deabia dupaia mi-am facut cont.Da eu l-am observat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Asa si eu. 2001-2008 numa am citit,deabia dupaia mi-am facut cont.Da eu l-am observat.Marfa. Kwe a facut prima versiune a site-ului in 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenpachi Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Asa si eu. 2001-2008 numa am citit,deabia dupaia mi-am facut cont.Da eu l-am observat.asa si eu prin 89-96 citeam ca se nastea kw3 or smth.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 RST este un exemplu clasic de paradox temporal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 RST e o poarta prin spatiu-timp. De vina este numai Lexx si cunostintele sale de fizica cuantica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waingro Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 (edited) vag .. din ce tin minte de prin 2001 cand m am apucat si eu de tastatura auzisem de r41n , "unu" ....rhc tocmai prindea aripi.. stiu ca in ziarul ziua prin 2002 am aparut si eu dar in fine.. ce a fost .. nu va mai fi .. cert este si nu sunt prea mandru de asta .. pe undeva pe aici Studii | www.dusanbaiski.eu .. este mentionat si un nick de al meu.. http://www.dusanbaiski.eu/content/hakingul-între-patriotism-?i-terorism asta imi aduce aminte de razboiul cu ungurii (cert este ca tot ce prindeam server de ungaria . in 2 secunde avea tricolorul pe el.. in anii aia chiar era o chestie sa modifici sursa unui html) . luati http://www.dusanbaiski.eu/category/categorii/studii si .. aveti ce citi.. daca va pasioneaza desigur.p.s. ma bucur ca cei tineri .. putini dar exista, ii mai pasioneaza si altceva in afara de messenger/hi5 si alte cretinitati odata ce au deschis pc ul. Edited February 7, 2010 by waingro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flubber Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 vag .. din ce tin minte de prin 2001 cand m am apucat si eu de tastatura auzisem de r41n , "unu" ....rhc tocmai prindea aripi.. stiu ca in ziarul ziua prin 2002 am aparut si eu dar in fine.. ce a fost .. nu va mai fi .. cert este si nu sunt prea mandru de asta .. pe undeva pe aici Studii | www.dusanbaiski.eu .. este mentionat si un nick de al meu.. http://www.dusanbaiski.eu/content/hakingul-între-patriotism-?i-terorism asta imi aduce aminte de razboiul cu ungurii (cert este ca tot ce prindeam server de ungaria . in 2 secunde avea tricolorul pe el.. in anii aia chiar era o chestie sa modifici sursa unui html) . luati Studii | www.dusanbaiski.eu si .. aveti ce citi.. daca va pasioneaza desigur.p.s. ma bucur ca cei tineri .. putini dar exista, ii mai pasioneaza si altceva in afara de messenger/hi5 si alte cretinitati odata ce au deschis pc ul.Thanks for the info.Foarte interesant articolul "Hacking-ul intre patriotism si terorism", cand Pentaguard spargeau servere eu ma bucuram la un bnc pe mIRC, hahaha.// O lista cu deface-uri, link preluat din articolul mentionat mai sus: http://www.attrition.org/mirror/attrition/pentaguard.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...