Jump to content
Guest Nemessis

Macar unul din doi a ramas normal

Recommended Posts

Guest Nemessis
Posted

Intotdeauna au fost comerciali, doar ca Puya a devenit intre timp Akon. Adica o nulitate totala.

Posted

Puya rulz , melodii noi marfa , in opinia mea :

Puya - Aaaa ( Nu vezi nimic ) ( Feat. Cedry2k )

Puya - Luni , Marti , Miercuri

Puya - Merita un Oscar ( Feat Cabron Si Yoni )

Puya - Yeu Yeu Yeu ( Feat. Cedry2k )

Puya - Sus pe bar

Dracu` nu e atat de negru , pe cat il prezentati voi . :) Bine ... gusturile nu se discuta , mie imi suna bine melodiile astea .

Cat despre muzica pe care o considerati comerciala , vorba lor:

" Recunosc, cant pentru bagabonti dar si pentru bani,

Voi pentru ce cantati, pentru orfani ? "

:D

Este prostie asta , scopul este sa faca bani . Cred ca sintagma " muzica comericala " a fost scoasa de cineva care nu avea vanzari la albume si caruia ii placeau cacofoniile :P

Posted

Amandoi sunt niste penali, Sisu si Puya (La Familia, Akon de Romania), exceptie fiind primele lor albume sub numele de: La Familia. Cand ii vad sau ii aud mi se face greata si trebuie sa stau jos. Nici videoclipul piesei asteia nu e cine stie ce. Copie fidela dupa alte videoclipuri "americane".

Parazitii sunt cei mai periculosi, dupa parerea mea.

-Gonzalez

Guest Nemessis
Posted

Parazitii mi se par singurii rapperi romani care se autoplagiaza de ani de zile cand vine vorba de sound si versuri fara noima. Ei canta hip-hop pentru tocilari si provinciali care vor sa auda doar injuraturi fara vreun mesaj adevarat care sa faca parte din cultura strazii. Nu am cunoscut vreun bagabont adevarat de cartier care sa zica "Parazitii sunt super", din contra sunt considerati retarzi. Dar canta extrem de bine live baietii, au voci bune si nu am ce sa comentez in privinta asta pentru ca live sunt foarte profi.

Mafia au ajuns niste jeguri iar live sucks de cand ii stiu. Toti membrii trupei urla pe scena si nu intelegi nimic din ce spun ei acolo. Il-Egal cantau bine live, nici nu faceai diferenta fata de varianta de studio dar melodiile lor scartaie. Probabil pentru ca au creierii prajiti de la atata hero.

Revenind la baietii de Salajan nu cred ca asta o sa fie comerciala cand va fi lansat albumul YouTube - Sisu - O Pastila

Ca si chestie, nu am auzit vreodata Parazitii sa sparga boxele masinilor smecherasilor adevarati de Bucuresti. Mafia si La Familia da, pentru ca mesajul lor a fost cel real.

Posted (edited)

intradever,parazitii isi repeta mesajele de la o vreme incoace.Cat despre puya nu pot sa imi dau seama de ce sa cocalarit asa

Puya rulz , melodii noi marfa , in opinia mea :

Puya - Aaaa ( Nu vezi nimic ) ( Feat. Cedry2k )

Puya - Luni , Marti , Miercuri

Puya - Merita un Oscar ( Feat Cabron Si Yoni )

Puya - Yeu Yeu Yeu ( Feat. Cedry2k )

Puya - Sus pe bar

sa ma omor,in piesa yeu yeu puya are niste versuri oribile,si un copil de 10 ani ar putea face rime mai bune despre comunism,pacat ca nu la lasat pe cedrea mai mult

Sus pe bar???WTF???!!! aia e melodie,cea mai maere prostie care am auzito vreo data, si asta nu doar ca seamana cu drop it like hot'

despre celelate mie sila sa comentez,oricum niste porcarii.Daca vrei sa asculti despre prostie(caci despre asta cam vrea sa cuvanteze puya) recomand ceilalti,pe beaturi originale cu rime originale,nu manele.

Sisu nu mia placut cum o da nici odata,dar imi place in ultimul sau single.

Unu care asculta doar kiss fm degeaba zice ca puya e cel mai tare in ultimu album

Edited by qbert
Posted

Nu cred ca mai tine mult criza.

Bravo lor (Sisu&Puya) ca inca se mentin.

La toti le place hip-hop-ul de cand a aparut "undeva in balkani" si "change". _|_

"Ai vrea sa ai" imi place si mie.

Posted

Puya - un adevarat Lil' Wayne al Carpatilor =)) De Sisu nu zic nimic, ca nu prea am ascultat. Si, da, aveti dreptate, tuturor le place hip-hop-ul(?) mai nou. Tipic cocalarilor... Nu puteau sa asculte Snoop, NWA, etc, astia adevarati, le place ce e fals, voci modificate, hi-tech, plm. Mai bine Salam (live) :))

Posted

la ce te astepti de la Romani ? astia canta doar ce vrea sa auda majoritatea nu doar minoritatea .

Nu se compra cu aia de dincolo .

In america rapul e ca manelele la noi .

PS : Oricum nu ascult din astea . MJ Power =)