Scorpionadi Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Cum reusesc sa il raspandesc in retea?? Se poate sa il fac cumva sa treaca de deepfreeze??Nu,nu poti sa-l faci sa treaca de deepfreeze pentru ca dupa cum stiim acesta ingheata sistemul la pozitia la care a fost instalat si activat si dupa restartare revine la acea pozitie (deci sterge tot ce sa copiat,instalat....).Deci daca poti convinge victima sa opreasca putin deepfreez-ul si sa si instaleze ce ii trimiti tu, totul e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BennyKA Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Si cu raspandirea in retea??Sau mai bine da-ti-mi cateva tutoriale sau notiuni de referinta...Poate ceva legat de C sau eu stiu...Nu vreau mura-n gura ca asa nu mai invat nici in 1000 de ani. Multam mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POTOOO Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 De ce imi dispare de pe desktop cand il downloadez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpionadi Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 De ce imi dispare de pe desktop cand il downloadez?Opreste antivirusul pana il downloadezi si apoi baga-l la excluderi,sau arhiveaza-l si pune parola la arhiva daca vrei sa il ai la tine in calculator(kitul de instalare) si la fel trebuie sa faci si cand il instalezi(adica sa opresti antivirusul), pentru ca o sa ti-l vada ca troian Link to comment Share on other sites More sharing options...
parazitul29 Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 din ce am vazut in poze, la online file storage protocolul este http, nu ar trebui sa fie ftp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosetutza Posted April 25, 2010 Author Report Share Posted April 25, 2010 din ce am vazut in poze, la online file storage protocolul este http, nu ar trebui sa fie ftp?Nu pentru ca este pe site din control panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shytw Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 am facut si eu toate astea dar tot nu inteleg, trebuie sa trimit acel .exe ce mi-a aparut in HTV?sau cum il pot pune in functiune? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpionadi Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 am facut si eu toate astea dar tot nu inteleg, trebuie sa trimit acel .exe ce mi-a aparut in HTV?sau cum il pot pune in functiune?Da trebuie sa trimiti acel exe , dar sa ii schimbi si tu numele, dar......... roaga-te sa nu aiba antivirus sau sa il bindezi cu un binder foarte bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
oviviu Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Sper sa nu fie cineva asa de naiv sa-si instaleze pe Windows-ul lui programul. Ce-l care-l instaleaza pentru a-l trimite apoi la prieteni habar n-are ca asa cum fura el pretenarului parolele asa ii sunt furate si lui . Poate n-o fi cazul programului asta, desi ma indoiesc.La scoala da, merge instalat ca stim sa nu punem parolele pe acolo dar acasa trebuie atentie. Fie il punem pe un calculator pe care stim ca nu ne scriem parolele fie folosim o masina virtuala special pentru programele astea. Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alynutza Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Si virusul ala daca il dau cuiva ce imi iese?unde imi apare parolele sau ...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted May 20, 2010 Moderators Report Share Posted May 20, 2010 Si virusul ala daca il dau cuiva ce imi iese?unde imi apare parolele sau ...?Ardamax fura informatiile de pe calculatorul victimei si ti le trimite tie sub forma de log-uri. Pentru mai multe informatii: log files - C?utare Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
casian11art Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 +1 nytro ... de ce sa umplut rst'u frate... oameni care nu stiu sa scoata programele din startup...ok...intra in stratup, da cum il opresti din stratup? adica m-am uitat in stratup si nu il gasesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
casian11art Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 al meu (nod32) nu l-a detectat dar l-am trimis la un prieten ( el avea AVG ) si l-a detectatSi Avira il detecteaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
parazitul29 Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 toate il detecteaza, doar e ardamax Link to comment Share on other sites More sharing options...
casian11art Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 nu e vorba ca ma deranjeaza, e vorba de un management internt. Daca dau la 2 persoane, vreau sa primesc logourile separat,sa stiu care de la cine e. Am incercat simerge,acum ca am rezolvat problema cu managementul,pot sa ma pun pe supravegheat persoane.Cum ai reusit sa il bagi in poza? cu binder? isi mai pastreaza extensia .exe? Ahh....si cum ai reusit sa il trimiti fara sa fie detetat de antivirus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 @ casian11artpai ca sa l scoti din start up dai run si scrii acolo msconfig apoi la tabul startup debifezi (vezi ca are un alt nume stiu ca parca POL sau ceva de fenu)2 la intrbarea cu binder uite aici http://rstcenter.com/forum/11517-cum-schimbi-exe-jpg-mp3-txt-etc.rst+ mai gasesti o groaza daca dai search.a si daca faci cu poza o sa ai extenisa .scrLE si daca il vrei nedectabil foloseste un crypter:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
casian11art Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 @ casian11artpai ca sa l scoti din start up dai run si scrii acolo msconfig apoi la tabul startup debifezi (vezi ca are un alt nume stiu ca parca POL sau ceva de fenu)2 la intrbarea cu binder uite aici http://rstcenter.com/forum/11517-cum-schimbi-exe-jpg-mp3-txt-etc.rst+ mai gasesti o groaza daca dai search.a si daca faci cu poza o sa ai extenisa .scrLE si daca il vrei nedectabil foloseste un crypter:)Ciudat. Aia cu POL am primit-o cand am instalat keylogger-u care era sus la tutorial noroc ca am debifat Dar daca creez eu "virusu" asa cum arata in tutorial si ii dau drumu, nu gasesc cum sa il opresc. Dar am dat restore system si so oprit din captare. Oricum merci de raspuns. Sper sa ma descurc Link to comment Share on other sites More sharing options...
casian11art Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Stiti careva vreun crypter bun? daca se poate si gratis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kevinn02 Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 am facut tot ce trebuie si nu imi trimite pe drivehq nimic ! .... am primit chestia aia cu test ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharkye Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 ??? ????? ???? ??? ??????? ? ????? ????? ?? ?? ????? ?? ?? ???? ?????????? asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharkye Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Scuzati pentru mesajul anterior ....nu m-a dus mintea sa dezactivez limbile straine ...deci am intrebat daca stie cineva unde se salveaza ceea ce scrie victima la pc .....in fisierul logs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_vio Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ardamax fura informatiile de pe calculatorul victimei si ti le trimite tie sub forma de log-uri. Pentru mai multe informatii: log files - Cautare GoogleUite aici.Mai, voi vreti sa fiti mari spioni dar nu stiti cu ce se mananca asta, ce face programul, ce fisiere, unde si cum le trimite. Pana la urma un program poate sa trimita virusi si iei de bun ce primesti dar in fond esti doar o alta "victima". Recomand sa cautati si studiati ce face un anume program sa nu aveti intrebari dupaia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luc Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 e mort thread-ul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nustiunimic Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 (edited) Ardamaxu e detectat de antivirus ( Edited August 30, 2010 by nustiunimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonime69 Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 ma eu ma pricep mult la keylogger am facut si unu de mine in AUTOIT daR nush asta il deteacteaza ANTIVIRUSUL:-|??? Link to comment Share on other sites More sharing options...