son1k Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Asi vrea si eu un IP Stealer ca sa vad IP-ul unui utilizator de yahoo atunci cand vb cu elAm gasit pe google IP Stealer Xardas dar nu merge Vreau ceva care sa mearga 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Asi vrea si eu un IP Stealer ca sa vad IP-ul unui utilizator de yahoo atunci cand vb cu elAm gasit pe google IP Stealer Xardas dar nu merge Vreau ceva care sa mearga 100%numai folosi ce e de la xaradas..e totul jaf ..incearca Sharp Ip getter .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Sharp IP Getter - Sharp_IP_Getter.zip download - PlunderXardas baga servere de CLD in fiecare program de al lui Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberWolf Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 numai folosi ce e de la xaradas..e totul jaf ..incearca Sharp Ip getter ..cum functioneaza frate sharp ip ala ????sau dati`mi un indiciu cum sa gasesc un program pt a vedea ip la pers cu care vb pe net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosdydy Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 stiam mai de mult o varianta "manuala"... sa-i trimiti un fisier si in moment ce-i trimiti scriai o comanda in cmd si aflai ip-ul... nu mai stiu exact, poate stie cineva mai bine!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaDSeby Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 comanda era netstat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Eu foloseam TCPView: Ma uitam in lista la conexiunile facute de YahooMessenger pe portul 5101 sau ceva de genu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted March 18, 2010 Moderators Report Share Posted March 18, 2010 (edited) 1. CMDTrimiti un fisier persoanei respective pe Yahoo! Messenger dupa care intri in cmd (start>run>cmd) si scrii netstat iar portul este 5101.2. Sharp IP GetterDescarci programul si incepi o conversatie cu "victima". O sa iti apara in lista de la Sharp IP Getter IP-ul acelei persoane. Edited March 18, 2010 by Dragos adaugare port Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 de unde apareti, bre? de cand m-am trezit pana acu am dat 5 ban-uri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...