pioneeru Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 la mine latra aia in continuu ma da in main menu ,zice ca nu e corect cum zic, ce sa mai. cred ca s-au prins "americanii" astia de romania si au vorbit prin spania si italia de au rupt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 la mine latra aia in continuu ma da in main menu ,zice ca nu e corect cum zic, ce sa mai. cred ca s-au prins "americanii" astia de romania si au vorbit prin spania si italia de au rupt normal , nu vezi cat de vechi e postul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkyo13 Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 deci official mai merge sau nu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mircea88 Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Nu, oficial si neoficial (cu un f). Link to comment Share on other sites More sharing options...
westside Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 da sau prin astia nici mie nu imi merge:( am mai loat eu un program pentru iphone si mia venit factura 50e ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus_2008 Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Nu merge nici pe messenger sa suni daca nu ai credit. Subscribe to yahoo voice, add prepaid credit. Pui intre 10 si 25 dolari. Posibil sa mearga dupa ce pui bani dar nu inainte. Ma chinui de 2 ore si degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter319 Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Am incercat de 100 de ori si tot nu-mi merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi_89 Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Am incercat de 100 de ori si tot nu-mi merge.E din 2009 Thread-ul... daca citeai ce au scris ceilalti, observai ca nu mai merge si nu mai era nevoie sa incerci de 100 de ori Link to comment Share on other sites More sharing options...
IsLucian Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Incercati sa va uitati la data posturilor si vedeti ca nu mai merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown. Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Incercati sa va uitati la data posturilor si vedeti ca nu mai merge.Incearca in mortii matii sa nu mai faci post-hunt! Daca ma uit la data aia inseamna ca nu mai merge? Uite ca eu ma uit pe softpedia la un topic cu un tutorial din 2002 si inca mai merge! Link to comment Share on other sites More sharing options...