Marian Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) Nu am putut sa ma abtin vreau sa impart acest program cu toata lumea Se numeste: msK Attack si este un foarte bun ddos-er pt site-uri. Merge 100%Pe cuvantul meu ca am vandut acest program la 6 draci cu 20 de euro cel mai mult si cel mai putin cu 10 Ufff ce ratoni )Aici pe site il pun moca msK Attack LINK 1msK Attack LINK 2msK Attack LINK 3msK Attack LINK 4msK Attack LINK 5msK Attack LINK 6msK Attack LINK 7msK Attack LINK 8msK Attack LINK 9msK Attack LINK 10Daca nu va merge din prima intrati in:Start/run iar in run scrieti:regsvr32 , luati cu mouseu SkinFramework.ocx si il bagati acolo pana va arata asa: regsvr32 C:\Users\Marian\Desktop\msk\SkinFramework.ocx si dati enterLa fel faceti si cu: SKINFR~1.oca si cu MSWINSCK.OCXpass:www.rstcenter.comFOLOSIRE:La Nick:Administrator (sau orice nume) Dar daca puneti odata administrator a doua oara puneti AdministratorX sau orice nume da sa nu se repeteApoi dati connect.La Addy To Attack:nume-site.ro:80 (fara www. si portul :80 obligatoriu)Asteptati pana arata la IP for ddos un numar (ex: 5462)Apoi dati pe butonul DdosPS: am floodat stirileprotv.ro, nasa.gov, milw0rm.com de hsllsoft nici nu mai spun si au picat Si rst a picat da am dat de la 2 calculatoare:) Edited December 3, 2009 by Marian
virusz Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 ai picat tu nu a picat nasa sau alte site-uri pe care le-ai incercat
daatdraqq Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 ai picat tu nu a picat nasa sau alte site-uri pe care le-ai incercatCel mai crud adevar care poate fi spus unuia care incearca sa dea jos un site )
paxnWo Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 si ce e atat de amuzant in toata chestia asta ?plus ca e o porcarie de aplicatie.
Marian Posted December 3, 2009 Author Report Posted December 3, 2009 ai picat tu nu a picat nasa sau alte site-uri pe care le-ai incercatdohhh... Am vb cu cineva pe mess sa imi spuna daca ii merge... Descarca-l si fa un test La site-urile hostatepe powerhost.ro sau pe alte hosturi mai de doamne ajuta tre sa dai de la 2-3 calculatoare!
virusz Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 daaa, pai si de aia se chinuie altii sa dea milw0rm/nasa si altele jos cu tone de ip-uri si tu de la tine de acasa il dai jos, fii serios, nu zii ca ai si dialupda mai bine lasa, daca merge bine, bravo!
Marian Posted December 3, 2009 Author Report Posted December 3, 2009 daaa, pai si de aia se chinuie altii sa dea milw0rm/nasa si altele jos cu tone de ip-uri si tu de la tine de acasa il dai jos, fii serios, nu zii ca ai si dialupda mai bine lasa, daca merge bine, bravo!Nu stiu de ce postezi aiurea daca nici macar nu l-ai descarcat Descarca-l si incearca pe un site iar daca zici ca numai la tine nu merge site-ul la care dai ddos vorbeste cu cineva pe mess si intreaba-l daca la el merge.
loki Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 am incercat pe hidden-master.yahoo.com da nu merge
dragosh1904 Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 l ati incercat pe rst ma??)ca mie nu mi mai mergea..wtf:O? imi aparea 503 server error:|
wvw Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Sfat: înainte de a posta astfel de aplica?ii, testa?i-le în pealabil pe hidden-master.yahoo.comMul?umesc.
Marian Posted December 3, 2009 Author Report Posted December 3, 2009 Sfat: înainte de a posta astfel de aplica?ii, testa?i-le în pealabil pe hidden-master.yahoo.comMul?umesc.da care e faza cu hidden-master.yahoo.com? nu inteleg
hozarares Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Mah....du`te si fa`ti un control la cap......chestiile astea DOS nu merg de pe programe " facute noaptea " si vandute pe deasupra cu 20 Euro.....Pleaca mah ca`i iei vopseaua,pleaca de`aici.....
Marian Posted December 3, 2009 Author Report Posted December 3, 2009 Mah....du`te si fa`ti un control la cap......chestiile astea DOS nu merg de pe programe " facute noaptea " si vandute pe deasupra cu 20 Euro.....Pleaca mah ca`i iei vopseaua,pleaca de`aici.....ahahahahahaL-ai testat macar?