prodil89 Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 La Multi Ani guys.......Drink pana faceti poc Quote
Moderators Dragos Posted December 31, 2009 Moderators Report Posted December 31, 2009 La multi ani tuturor! Quote
go_sword Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 La multi ani RST!!!nu banii conteaza! sunt foarte multe lucruri mai importante decat banii !.....ai intr-un fel dreptate...de exemplu puterea ar fi la fel de importanta.dar ea poate fi cumparata cu bani ! orice are un pret.deci banii sunt cei mai importanti punct Quote
ZeroCold Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 ai intr-un fel dreptate...de exemplu puterea ar fi la fel de importanta.dar ea poate fi cumparata cu bani ! orice are un pret.deci banii sunt cei mai importanti punct mai important decat banii este prietenia, iubirea, sentimentul pe care il ai atunci cand iti vezi logurile pline, primul sarut, primul sqli, primul xss, plm....multe Quote
xact Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 ai intr-un fel dreptate...de exemplu puterea ar fi la fel de importanta.dar ea poate fi cumparata cu bani ! orice are un pret.deci banii sunt cei mai importanti punct Oke... atunci tie iti doresc un camion plin cu bani si mie un AK plin cu boabe. Ontopic:La Multi Ani! Quote
SympleBoy22 Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 "Timpul ie bani , banii se face in timp " Quote
go_sword Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 mai important decat banii este prietenia, iubirea, sentimentul pe care il ai atunci cand iti vezi logurile pline, primul sarut, primul sqli, primul xss, plm....multe alice in tara minunilor... Quote
Flubber Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 mai important decat banii este prietenia, iubirea, sentimentul pe care il ai atunci cand iti vezi logurile pline, primul sarut, primul sqli, primul xss, plm....multe fara suparare, dar SUFERI sau esti la o varsta prea frageda, dar ai dreptate doar aici: prietenia Quote
ZeroCold Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 fara suparare, dar SUFERI sau esti la o varsta prea frageda, dar ai dreptate doar aici: prieteniaprietenia a fost primul lucru la care m-am gandit nu sufar Quote
demon_zone Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 banesimtiti...la multi ani ownerului. ca daca isi face rost de soacra, nu ne-am supt?ba si iaca 7:16 si eu am chef de fotbal...Nu am mai jucat dota, baieti...Cati dintre voi a-ti dormit de revelion? Quote
AlStar Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 fara suparare, dar SUFERI sau esti la o varsta prea frageda, dar ai dreptate doar aici: prieteniaDa' iubirea nu-i importanta? :confused: Quote
daatdraqq Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 La multi ani ,un an nou mai smecher Quote
Flubber Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Da' iubirea nu-i importanta? :confused:iubirea aia care include gelozie,invidie,dorinta de stapanire ("ce e al meu e numai al meu"), iubirea aia care inseala la un moment dat, care devine o atasare mai tarziu si apoi te streseaza cu ganduri ca daca e cu X, Y, iubirea aia care mai mult te distruge.... nu, nu e importanta, nu exista asa ceva, nu exista paradisul sentimentelor cand te indragosesti si iti inchipui ca vei fi doar tu cu ea/el, in ziua de azi nu mai e Quote
AlStar Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 S-ar putea sa ai dreptate...pacat... Quote
ANdreicj Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 La mul?i ani ! S? ave?i un an nou plin de bucurie ?i fericire ! Quote