MrRip Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 (edited) Lasati dracu 'smecheriile' astea, puneti mana pe carte, sa visati legislatia aia, apoi stapaniti bine 'covrigul' ca nu-i de joaca cu condusul ! Din cauza unora ca cei care vor sa ia pe 'neve' permisul se intampla majoritatea accidentelor, lipsa de experienta + teribilismul = fail. Nu mai puneti botu' la vrajelile instructorilor ca va aranjeaza orasul, ca pula mea. Alea-s povesti de adormit copiii pentru a lua banii la fraieri. Daca tot va doriti sa luati permisul, luati-l pe drept, pe puterile voastre. Colo cand se intampla accidentul ridicati din umeri si ziceti ca nu e vina voastra.E viata voastra in joc si a celorlalti din trafic !Va zic din proprie experienta, as fi putut sa-mi aranjez INCLUSIV sala, nu mai zic de oras, dar am preferat sa iau examenul pe propriile forte, chiar daca am luat 25 de puncte la sala, le-am luat pe merit. Recunosc, n-am citit legislatia pana la capat niciodata, dar datorita unor circumstante favorabile mie, avand in familie doi soferi profesionisti cu aproximativ 20 de ani de experienta fiecare si circuland foarte mult cu ei am fost atent in trafic intotdeauna, am fost mai ceva ca un copilot. Eu am trecut de doua ori prin toate intrebarile, prima oara am luat cartea si cateva coli si am rezolvat toate intrebarile din capul meu, fara a ma uita vreo secunda la raspunsuri. Apoi m-am verificat si a doua oara am refacut doar intrebarile pe care le gresisem prima oara, aproximativ 15% din totalul intrebarilor si am luat si sala din prima si orasul fara nici un blat, fara nimic. Dar a mai fost un factor, mi-am dorit enorm dintotdeauna sa conduc, sa am permis, iar asta m-a impulsionat foarte mult !Mult succes tuturor si DRUMURI BUNE ! Edited January 23, 2012 by MrRip Quote
ENCODED Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 De aia se intampla atatea accidente ... INCONSTIENTA PUSTANILOR DIN ZIUA DE AZI ... si dupa ii vezi pe la TV ca li se fac cruci si "paltoane de lemne" ... Quote
Andblood Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 De aia se intampla atatea accidente ... INCONSTIENTA PUSTANILOR DIN ZIUA DE AZI ... si dupa ii vezi pe la TV ca li se fac cruci si "paltoane de lemne" ...Tocmai de aia trebuie sters acest topic ! Quote
Silviu Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Nu inteleg ce legatura are materialul didactic cu acest topic. Este binevenit pentru cei ce vor sa invete. On: Recomand autob+ v3.0 Quote
Andblood Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Nu inteleg ce legatura are materialul didactic cu acest topic. Este binevenit pentru cei ce vor sa invete. On: Recomand autob+ v3.0Nu se invata asa.Prima oara citesti de cateva ori cartea de legislatie si tocmai dupa te apuci de chestionare.Oricum , aici nu e tot. Pentru categoria B sunt 1400 de intrebari si chiar mai multe. Quote
nikel1992 Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Poi se pare ca toata lumea incearca sa faca smecherii, de aceea avem tot felul de ambuscati in trafic.Pune`ti mana si invatati, ca o intrebare din aia pe care voi credeti ca o fentati,poate sa omoare un om daca iti lipseste. Examenul auto ar trebui sa fie mult mai greu decat acum, ca sa faca diferenta in cei apti sa conduca si ceilalti. Asa ca cititi legislatia aia si faceti toate intrebarile ca va ajuta mult de tot. Quote
sam_cel_mic Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 ziceti bogdaproste: http://www.myupload.dk/showfile/1alJ1xhDv.rarrstcenter.comil pune cineva in alta parte, nu il pot download-a de nici o culoare, incepe si pe la jumate de mega stopped, resume si tot asa .......... mai mult de jumate de mega nu am reusit sa il dau jos ! multumesc frumos ! Quote
030893 Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Eu zic sa cititi cartea editura national eu am facut alea 1500 de intrebari si am luat din prima iar la oras .. ce sa zic pastreaza-ti calmul si nu vei da gres Quote
Finutu Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 (edited) EDIT:E super! Edited March 23, 2012 by Finutu Quote