Sad_Dreamer Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 de mcafee scapi repede...un amic de al meu...ceoby ( knox ) a facut un executabil care ti-l inchide si sterge...mcafee-ul si la karspersky merge...la restu nu stiu daca le poti inchide din task..oricum...parerea mea ...kav.exe este bun Quote
Criminal Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 BitDefender ii cel mai bun,si va fi cel mai bun.Am auzit azi la stirii ca o sa cucereasca si Asia.i'll get more info on that. Quote
Sad_Dreamer Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 am incercat si eu...chestia misto e ca te intreba la fiecare chestie daca il lasi sa umble in registry...faza e ca mananca resurse... Quote
Guest Nemessis Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 BitDefender - unul dintre cei de la conducerea firmei producatoare a avut calculatorul spart cu tot cu produsul distribuit de ei. Am avut cateva zeci de mailuri furate de la angajatii BitDefender ceea ce spune foarte multe despre pregatirea lor. Daca as vrea sa trimit cuiva un troian si as sti ca foloseste BitDefender nu m-as ingrijora. E varza.Kaspersky - bun, dar nu pentru orice pc. Mananca ceva resurse dar este acceptabil si din punctul asta de vedere.Nod32 - un produs stabil cu rata de update a bazei de date foarte buna.Norton Antivirus - bun, update-ul cu ceva intarzieri dar este destul de stabil. Bile negre: faptul ca aproape orice troian il inchide si ca odata infectat cu un troian mai bine pus la punct NAV te instiinteaza de prezenta acestuia dar nu il poate sterge.McAfee - rata de update destul de slaba. Firewall-ul este egal cu zero (probat intr-o sala plina de spyware si adware pe IE). Este inchis de aproape orice troian.Avast - destul de promitator si in continua dezvoltare.ZoneLabs - nu m-am lovit de el.Sfatul meu este sa folositi DeepFreeze si un antivirus updatat la saptamana cel putin. Veti scapa de foarte multe batai de cap. Quote
DarkSpider Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 1)panda titanium2)nod323)nortonp.s:unde pot gasi o versiune de DeepFreeze care sa nu fie evaluation sau cum o carcuiesc??? Quote
Guest Nemessis Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("DarkSpider")</div>1)panda titanium2)nod323)nortonp.s:unde pot gasi o versiune de DeepFreeze care sa nu fie evaluation sau cum o carcuiesc???DC++ - search criterya: Deep-freeze-2000-XP-win9X-full Quote
SpLo1T Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 1 NOD32 cel mai tare nu iti manca nici ram`u,viteaza de scan este superioara,detecteaza f multi virusi...NOD32 RULZ Quote
Sad_Dreamer Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 nod32 rullz dar daca vrei sa folosesti un troian ceva ce faci? ca la asta parca nu ii poti da disable...daca il inchizi ramane in task si nu poate fi inchis Quote
HexString Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 Eu am McAffe AIO si nu ma dezamagit deloc merge calculatorul super nu am treaba ... Pe locul unul eu il propun pe McAfee Quote
Razor Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 Folosesc NOD 32 dar si Kaspersky este bun doar ca mananca resurse.Compare your Antivirus to NOD32http://www.eset.com/products/compare-NOD32...competition.phphttp://www.eset.com/products/compare.php Quote
B_Real Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Ma-ti facut sa incerc si eu Nod32 :) Quote
FuryOfDuddy Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 m-am razgandit cel mai tare si mai tare este System Mechanic Professional 6 Quote
Storm4u Posted August 22, 2006 Report Posted August 22, 2006 1.NOD322.Kaspersky3.Norton AntiVirus :@ Quote
L0ST Posted September 10, 2006 Report Posted September 10, 2006 eu zic ca NOD32 ... fara indoiala Quote