Gonzalez Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 In sfarsit a iesit si Backtrack 4 finalDescription: Image DownloadName:: bt4-final.isoSize: 1570 MBMD5: af139d2a085978618dc53cabc67b9269Download:http://www.backtrack-linux.org/download.php?fname=bt4f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActionBoy Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 sper ca aceasta versiune sa-mi recunoasca placa de retea wirelessmultumesc pt notificare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted February 2, 2010 Author Report Share Posted February 2, 2010 No problem, bafta la el.-Gonzalez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Mie toate versiunile de backtrack mi-au recunoscut placa de retea wireless, trebuie doar configurata :confused: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 guys,nu stiti,are oare probleme cu placa video?nu de alta insa bt3 imi arata ecran negru si am intors pe dos netu si am configurat si reconfigurat ce am prins si tot aveam problema.s-a rezolvat asta in bt4?tin sa precizez ca am o Ati X1200 la notebook. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActionBoy Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 din punctul meu de vedere am incercat prin toate metodele sa-mi fie recunoscuta placa de retea wireless Atheros (mentionez ca rulez in wmPlayer) il incerc acum ca tot nu am avut somn, sper sa mearga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caracal Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 am si eu un server linux in vmware. nu imi vede placa mea de retea. vede o placa de retea virtuala a vmware-ului. nu stiu cum e cu vmplayer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 guys,nu stiti,are oare probleme cu placa video?nu de alta insa bt3 imi arata ecran negru si am intors pe dos netu si am configurat si reconfigurat ce am prins si tot aveam problema.s-a rezolvat asta in bt4?tin sa precizez ca am o Ati X1200 la notebook.Acelasi rahat il pateam si eu, avand ati X1400, deci probabil nu cu mult diferita de a ta. ATI, nonetheless. Gasisem undeva, pe net, ceva setari ce trebuiau facute in ceva fisier. Stiu ca era doar o solutie temporara, ruland LiveCD. Sincer nu stiu mai multe, dar intentionez sa vad cum e BT4, tot de pe livecd (dvd in cazul asta) si eventual am sa-ti zic atunci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 nu are suport de pppoe (rds shit), trebuie sa-l luati separat si sa-l puneti pe stick sau pe un alt cd, apoi sa-l instalati de fiecare data daca rulati livecd-ul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 alalalt avea defineste 'luati si puneti pe stick' (ce, unde, cand, cum?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 daca il faci HD boot nu mai trebe ^^ ....sau Persistent USB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 daca il faci HD boot nu mai trebe ^^ ....sau Persistent USBMi-e teama ca n-am stick de 8 GB. Nu de alta, dar nu i-am vazut niciodata rostul . Pt chestii mari am HDD extern Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 (edited) Cable Internet Connection cu Backtrack - Romanian Security Team - SECURITY RESEARCHsi eu am cautat o zi intreaga, intr-un final l-am instalat (nu sunt fan linux, dar ma interesa metasploit)"luati si puneti pe stick" download : http://www.roaringpenguin.com/files/download/rp-pppoe-3.10.tar.gz pune pe stick, si instaleaza cum spune ROFLl-am instalat dar dupa ce mi-a dat eroare ca nu se poate loga, m-am enervat si l-am dat dracu. Edited February 15, 2010 by begood Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Eureka!... Salutari din BT4 . A mers sfatul de mai sus, multumesc!LE: pesonal, am urmat ce scrie la FAQ pe site-ul BT, si anume, am inceput cu:/etc/init.d/networking startdupa care am urmat tutorialul de mai sus si a mers tot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 hah, o linie de cod ma despartea de pwning tah web (lol)ms. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Degeaba ai tooluri si tot in BT daca nu ai habar sa le folosesti A si devianc3 daca nu merge cu /etc/init.d/networking start cum mi s-a intamplat mie mai e si varianta de /etc/init.d/wicd start dupacare mergi in Meniu -> Internet -> Wicd Network Manager si selectezi de acolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Degeaba ai tooluri si tot in BT daca nu ai habar sa le folosesti Agreed. In aceasta situatie ma aflu eu acum, dar sunt dornic, si vreau sa invat tot ce se poate. Nu prea am resursele, din pacate. Tutorialele video sunt.. aproape 0 comparativ cu potentialul BackTrackului. Nu degeaba cer aia 2 carute de bani pt un curs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 NOOOOOOOO! nu tre sa inveti cum sa folosesti tool-urile (that whould make you script kiddie) trebuie sa inveti in general...like hacking ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Agreed. In aceasta situatie ma aflu eu acum, dar sunt dornic, si vreau sa invat tot ce se poate. Nu prea am resursele, din pacate. Tutorialele video sunt.. aproape 0 comparativ cu potentialul BackTrackului. Nu degeaba cer aia 2 carute de bani pt un curs.Da, ai dreptate costa extrem de mult cursurile dar sunt sigur ca merita si oricum bafta la invatat. Mai sunt uni care mai arata cate ceva dar ... dupa cum ai spus aproape 0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Agreed. In aceasta situatie ma aflu eu acum, dar sunt dornic, si vreau sa invat tot ce se poate. Nu prea am resursele, din pacate. Tutorialele video sunt.. aproape 0 comparativ cu potentialul BackTrackului. Nu degeaba cer aia 2 carute de bani pt un curs.Da cauta offensive security vs. 101 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Da cauta offensive security vs. 101Da, am luat torrentu ala si nu e cine stie ce. Check out ultimu curs de la Offensive security care costa 3500$ "Advanced Windows Exploitation" nu cred ca vei gasi torrent cu acest curs si nici ce ai zis tu nu is cursurile astea.Aceste cursuri nu se gasesc din simplu fapt ca nimanui nu ii convine sa dea bani pe ele dupacare sa le puna pe net sa le descarce toti gratis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 ehhhhhm @sicknesss Thats because de acum toate PDF-urile si video-urile au incorporate numele celui care a achizitionat cursul.....si ar avea probleme cu legea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Da cauta offensive security vs. 101Cel de pe BT3?... sunt aproape sigur ca il am. Probabil BT4 vine cu multe alte tooluri si/sau metode. Oricum, ar fi nice daca s-ar apuca cineva sa faca tutoriale. Mie, ca om normal, care utilizez BT din... hobby, sa-i zic asa.. sau.. curiozitati personale, mi s-ar parea absurd sa dau 1500-3500 USD pe un curs. Sa fac.. ce?..dup-aia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 @devianc3 Mda pai nu prea are sens daca faci asta doar sa te "distrezi" Backtrack a fost facut pt. a usura treaba pentesteriilor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 @devianc3 Mda pai nu prea are sens daca faci asta doar sa te "distrezi" Backtrack a fost facut pt. a usura treaba pentesteriilor n-are sens sa te distrezi ?! error, error, system overload, autopwn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...