ciubyever Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 In urmatoarele randuri veti vedea cea mai simpla modalitate de a bloca un ID de Yahoo Messenger.1. Aprinde-ti Yahoo Messenger!2. Tastati la "Username" idul_victimei (xyxy_xyxy).3. La parola scrieti la "prosteala/nimereala(orice doriti...)" de mai multe ori (de obicei intre 6/10 ori) pana o sa va apara: ceva de genul: "This Yahoo! ID has been blocked." Puteti fi sigur ca in urmatoarele 12/24/36 ore victima nu va mai accesa messengerul!De mentionat: - daca doriti ca id-ul sa poata fi blocat, atunci, victima nu trebuie sa fie conectata pe Messenger ("sa nu fie online").PS. Good Job!!! Quote
SympleBoy22 Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Si da forgot password si gata treaba. Quote
virusz Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 1. Aprinde-ti Yahoo Messenger!nu obisnuiesc sa fac asa ceva dar aici am ras bine Quote
loki Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 (edited) Si da forgot password si gata treaba.nu!te logezi pe login.yahoo.com. Inainte iti cerea un captcha dar acum nici atata nici daca gresesti parola de 10 ori acolo.Cum de ideea asta aiurea cu blocatu a ajuns mai raspandita decat bancurile cu bula nu-mi explic... Edited February 4, 2010 by loki Quote
LiviuCool Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Le-ai dat prostilor idei, de acum se cred "heckeri"... se intampla acum 5 minute pe mail dupa ce am incercat sa ma loghez pe mess si nu a mers... Quote
ciubyever Posted February 4, 2010 Author Report Posted February 4, 2010 E veche....foarte veche.zi tu una mai noua si mai simpla! Quote
loki Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 zi tu una mai noua si mai simpla!ii afli parola (metode exista de la pandit la tastare pana la keyloggere si terte situri), o schimbi si dai date gresite la "forgot password" pana ii blochezi accesul acolo pentru 24 de ore. Nu blochezi contul, poti intra pe cont si face ce vrei dar el nu isi poate recupera parola. Dupa 24 de ore il blochezi la loc. Asta e mai noua!In rest repet: NU EXISTA LOCKERE DE YAHOO! Oricand poti intra in contul "blocat". Quote
SympleBoy22 Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Da,dar nu toti stiu sa il "deblocheze" Quote
ciubyever Posted February 6, 2010 Author Report Posted February 6, 2010 ii afli parola (metode exista de la pandit la tastare pana la keyloggere si terte situri), o schimbi si dai date gresite la "forgot password" pana ii blochezi accesul acolo pentru 24 de ore. Nu blochezi contul, poti intra pe cont si face ce vrei dar el nu isi poate recupera parola. Dupa 24 de ore il blochezi la loc. Asta e mai noua!In rest repet: NU EXISTA LOCKERE DE YAHOO! Oricand poti intra in contul "blocat".aici ai dreptate!!! dak ar fi lockere yahoo ar insemna ca s-ar lasa de afacere aia de la Yahoo!DECI SI PRIN URMARE!!! Nu mai cautati yahoo lockere pentru ca, idul este blocat doar pe ip-ul de pe care a fost folosit id-ul , iar respectivul va putea intra fain, frumos la el pe email/id de la el de acasa! Quote
vizitatoru123 Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 aici ai dreptate!!! dak ar fi lockere yahoo ar insemna ca s-ar lasa de afacere aia de la Yahoo!DECI SI PRIN URMARE!!! Nu mai cautati yahoo lockere pentru ca, idul este blocat doar pe ip-ul de pe care a fost folosit id-ul , iar respectivul va putea intra fain, frumos la el pe email/id de la el de acasa!Try my videos on, si vezi cum se face. Chestiile astea is primitive. Quote
diablo2323 Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 merge merge...bravo..daca ii faci asa zi de zi dar intrebarea mea :: nu mai poti intra de pe acel ip sau deloc? Quote
vizitatoru123 Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 merge merge...bravo..daca ii faci asa zi de zi dar intrebarea mea :: nu mai poti intra de pe acel ip sau deloc?Ba da, da forgot password raspunde la intrebari sau chestii si gata. Quote
diablo2323 Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 din pacat nu se poate intra decat de pe acel ip..so este nefolositor Quote