Umbre_Online Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Numele meu este Andrei ?i am 21 de ani.V? citesc de câteva luni, dar nu sunt genul s? m? bag în vorb? ?i s? v? fiu prieten în 10 secunde ( A?a cum se a?teapt? mul?i, presupun ), a?a c? m-am înregistrat mai târziu pentru c? mai întâi trebuie s? v? cunosc temperamentul ?i a?tept?rile, în momentul de fa?? ?tiu câte pu?in din toate ( Am timp s? înv?? ), nu apuc s? v? spun ce ?tiu pentru c? ar fii un fel de laud?, ?i nu îmi place s? vorbesc despre asta, am observat c? mul?i înva?? multe aici ?i gata fac un deface, eu nu o s? fac nici un deface, v? pot promite de pe acuma.V? salut ?i bine v-am g?sit oficial ! Quote
SympleBoy22 Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Bine ai venit,ai reu?it s? scrii cea mai corect gramatical? descriere de pân? acum. Quote
Umbre_Online Posted February 11, 2010 Author Report Posted February 11, 2010 Bine ai venit,ai reu?it s? scrii cea mai corect gramatical? descriere de pân? acum.Mul?umesc ! Quote
Rockerdish Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Bine ai venit Si eu as scrie cat mai gramatical posibil daca as avea o tastatura in limba Romana , ar arata de cateva ori mai aranjat si mai frumos. Quote
Umbre_Online Posted February 11, 2010 Author Report Posted February 11, 2010 Bine ai venit Si eu as scrie cat mai gramatical posibil daca as avea o tastatura in limba Romana , ar arata de cateva ori mai aranjat si mai frumos.Te pot ajuta, nu este deloc greu.( Dac? ai SO Windows XP )Start -> Control Panel -> Regional and Language Options -> (Tab) Language -> Details -> Add -> Romania. Quote
Nytro Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Bine ai venit, imi place cum gandesti. Quote
CrashOverline Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Bine ai venit,ai reu?it s? scrii cea mai corect gramatical? descriere de pân? acum.Sunt multe descrieri corecte, dar a lui pare mai ordonata pt ca a folosit italic...Bine ai venit pe RST! Quote
Umbre_Online Posted February 11, 2010 Author Report Posted February 11, 2010 V? mul?umesc pentru primire ! Quote