Adonis Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 (edited) Salut,Ai fii bun un post intitulat "Pentru inceput" adresat incepatorilor. Edited February 13, 2010 by Adonis Quote
loki Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 exista deja "bine ai venit". Pentru incepatori. Astfel noii veniti au ocazia sa se prezinte inainte de a calca pe bec si a lua ban. Quote
Nytro Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Salut,Ai fii bun un post intitulat "Pentru inceput" adresat incepatorilor.Am vrut sa fac eu asa ceva mai de mult, dar mi-a fost lene si acum nu prea am timp deloc. Cred ca stiu la ce te referi. Quote
vizitatoru123 Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Cred ca se refera la un fel de thread de incepatori. Quote
Adonis Posted February 13, 2010 Author Report Posted February 13, 2010 Cred ca se refera la un fel de thread de incepatori.Da, la asta ma refer. Un thread unde sunt postate diverse explicatii, tutoriale simple, sfaturi pentru incepatori. Quote
wildchild Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 hai ca te-ai scos.posteaza(unde trebuie) cam ce vrei sa stii si vedem cum te putem ajuta (sau indruma) Quote
Adonis Posted February 13, 2010 Author Report Posted February 13, 2010 Nu inteleg, am postat gresit ?SugestiiVreti un forum mai bun? Orice sugestie din partea voastra va fi analizata Quote
AlStar Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 hai ca te-ai scos.posteaza(unde trebuie) cam ce vrei sa stii si vedem cum te putem ajuta (sau indruma)Nu inteleg, am postat gresit ?Cred ca vroia sa zica sa postezi in legatura cu ceea ce vrei sa stii, fara sa trebuiasca sa se creeze o sectiune a incepatorilor.. Quote
wvw Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Nu inteleg, am postat gresit ?Ai postat unde trebuie. Dar ideea este urm?toarea: majoritatea celor care se înregistreaz? pe forumul RST sunt incapabili s? citeasc? pân? ?i cele mai simple lucruri. 1 Quote
pyth0n3 Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Ai postat unde trebuie. Dar ideea este urm?toarea: majoritatea celor care se înregistreaz? pe forumul RST sunt incapabili s? citeasc? pân? ?i cele mai simple lucruri.Corect , cauta doar cateva tool-uri ,nu stiu sa citeasca ,dupa care posteaza in legatura cu ele pt ca nu stiu sa le foloseasca .Un singur sfat poate cineva reuseste sa decripteze ce am scris Puneti mana pe carte si cititi ,orice poate fi folositor .Macar 15 minute pe zi ,si mai putin televizor Quote