vizitatoru123 Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Ok inainte de toate le multumesc lui vic si lui loki pentru asta. Citeam niste posturi la sectiunea de Recrutari si am vazut posturile lui vic si loki despre "tricouri RST" si sincer e buna ideea .Deci eu unu chiar vreau tricou cu RST deci rog toti cunoscatorii in Photoshop, GIMP, Paint() etc. sa faca niste imagini cu RST vreau sa imi imprim pe tricou :confused: Quote
wvw Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Mad GIMP skillz, yo!am i doin' rite?!! Quote
begood Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 @vic ahahahhaha ala-l vreau eue o idee interesanta Quote
vizitatoru123 Posted February 14, 2010 Author Report Posted February 14, 2010 haha deci este epic ! mai astept vreo 3 zile sa mai vad alte propuneri dar asta ii perfect apropo sa nu mai fac alt thread, daca merge comunitatea cum trebuie ce ar fi sa ne intalnim in vacanta de vara ? Ne hotaram la un oras ceva si cei care pot si vor sa vina de pe RST a private nerd meeting. Vreau sa ma dau mare cu tricoul Quote
Mircea88 Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 generatia mc'donalds tricou cu rst, pix cu rst si mai stiu eu ce...gen hanna babana Quote
vizitatoru123 Posted February 14, 2010 Author Report Posted February 14, 2010 generatia mc'donalds tricou cu rst, pix cu rst si mai stiu eu ce...gen hanna babanaHmmmm deci sa inteleg ca daca in momentul de fata port un tricou cu AC/DC este acelasi lucru ca si unul cu "hanna babana" ? Vezi aici gresesti mult daca tu compari RST cu "hanna babana", eu pur si simplu vreau un tricou cu RST pentru ca de cat timp sunt aici (nu am ani vechime, nici nu am infiintat comunitatea, nici nu sunt vicepresedintele comunitatii) in fine dar de cat timp sunt aici, am cunoscut si oameni care dau dovada ca omul provine din maimuta dar si oameni care sunt foarte buni "cunoscatori" si pur si simplu ii respect si as dori un tricou cu RST doar sa imi aduca aminte ca desi Romania este cotata ca o tara fara viitor mai sunt cativa care demonstreaza ca nu e chiar asa. Quote
N-W-A Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 generatia mc'donalds tricou cu rst, pix cu rst si mai stiu eu ce...gen hanna babanala avatarul ala al tau fotografiat de pe cratoon network cu telefonul esti ultimul care ar trebui sa vorbeasca.nu hanna babana, iabanana Quote
Mircea88 Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 avatarul meu e o poza facuta la o masina. da nu inteleg ce simti daca porti un tricou cu rst? Explica-mi si mie sentimentele. Quote
vizitatoru123 Posted February 14, 2010 Author Report Posted February 14, 2010 avatarul meu e o poza facuta la o masina. da nu inteleg ce simti daca porti un tricou cu rst? Explica-mi si mie sentimentele.Mircea, nu stiu de cat timp esti aici, dar vreau doar sa te intreb.Ai invatar ceva de aici ? Quote
Mircea88 Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Asta stiu numai eu, nu inteleg esti cam off topic, nu o da in diverse. Ce invatam noi de la tine daca purtam tricou.. poate noi vrem de la tine posturi din care sa "invatar" (cum zici si tu). Si raspunde-mi la intrebare, ca nu vreau sa intru in polemici cu tine. Quote
demon_zone Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Uite ce am vazut eu intr-un magazin din Nevada:Bine, nu am stat sa ii mai reglez si luminile, dar are si "japca". Quote
1337 Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 cine poate sa-mi dea logoul rst (stema ) in format transparent png ! Ca am niste idei Quote
vizitatoru123 Posted February 14, 2010 Author Report Posted February 14, 2010 Asta stiu numai eu, nu inteleg esti cam off topic, nu o da in diverse. Ce invatam noi de la tine daca purtam tricou.. poate noi vrem de la tine posturi din care sa "invatar" (cum zici si tu). Si raspunde-mi la intrebare, ca nu vreau sa intru in polemici cu tine.Ca sa nu intri in polemici cu mine, iti raspuns scurt si la obiect, cand port tricou RST simt respect pentru oameni culti de pe siteul asta si din comunitatea asta, ceea ce am specificat si in postul meu anterior, daca ai fi stiut sa il citesti intrebarea asta nu mai avea rost.P.S. Sfat pe viitor, daca nu ai ceva inteligent sa zici abtine-te si lasa-ne pe noi generatia asta sau cum vrei tu sa o numesti sa socializam.Are japca si loggo-ul de pe tricou e destul de tare. Quote
Maverick Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Eu sunt un mic colectionar de tricouri... as fi si eu interesat:) chiar mi-ar placea un tricou cu rst:P modelul pus de demon_zone este foarte ok:) Quote
demon_zone Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 problema: nu am logo-ul in format transparent. Eu l-am luat din banner si l-am modificat oleaca.Si inca o problema, nu imi merge pluginu Chameleon ca sa imi fie mai usor:-sPe scurt:-iti trebe logo-ul in format .png-idei-30-40 RONi si mergi in mall sau in alta parte, ca sunt impremeuri:) Quote
vizitatoru123 Posted February 14, 2010 Author Report Posted February 14, 2010 (edited) problema: nu am logo-ul in format transparent. Eu l-am luat din banner si l-am modificat oleaca.Si inca o problema, nu imi merge pluginu Chameleon ca sa imi fie mai usor:-sPe scurt:-iti trebe logo-ul in format .png-idei-30-40 RONi si mergi in mall sau in alta parte, ca sunt impremeuri:)Din cate vad, idei ai me wants T-shirt Si sunt magazine unde ajunge la 20 RON imprimeul. Deci nu e prea scump Si Mircea sa iti explic mai bine, nu inveti de la mine daca porti tricoul. Eu pur si simplu consider tricoul un semn de respect pentru ciudatii de aici care se chinuie sa te invete ceva.Uita-te la demon_zone el e un ciudat de prima clasa care incearca asta. Edited February 14, 2010 by vizitatoru123 Quote
Guest Nemessis Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Ma voi va certati chiar din orice? Quote
vizitatoru123 Posted February 14, 2010 Author Report Posted February 14, 2010 Ma voi va certati chiar din orice?Nu chiar Neme, pur si simplu incercam sa ii explic ca doar pentru ca uni vor sa poarte un tricou cu RST nu inseamna ca fac parte din generatiile enumerate de el. Quote
demon_zone Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Ma voi va certati chiar din orice?My d**k bigger than a bridge Your d**k look like a little kids.Si cu aceastea fiind zise, FIGHT!big on:ma, stii... Si eu as vrea un tricou cu RST, so..Care o facut banner-u, dati-mi logo-ul .png.Iti dau 1 ron:) Quote
vizitatoru123 Posted February 14, 2010 Author Report Posted February 14, 2010 Si eu vreau logo-ul daca se poate. Quote
CrashOverline Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 hahaha :D:D, peste 2 saptamani veti vedea posturi de genu: "Vreau tatuaj cu RST!".Este buna ideea, dar nu merita sa va certati pentru un tricou...@demon_zone: Reusit tricoul dar cam prea colorat, ar fi mai dragut ceva simplu:In fata, in partea stanga....sau dreapta, o emblema micuta, da micuta, nu dita mai logou, iar pe spate scris rstcenter... si atat.In fine, nus asa mare fan rst, dar mi-ar placea sa port un tricou. Quote
black_death_c4t Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 sigur nu vreti tricou cu mine ? Quote
demon_zone Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 eu amda ii secretEu am unu cu c4t<DZsi pe spate scrie: DZ=DotA Master Quote
vizitatoru123 Posted February 14, 2010 Author Report Posted February 14, 2010 sigur nu vreti tricou cu mine ?Tricou cu tine ? hmmmm, suna tentant ... :cool: RST first Quote