begood Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Voi ce ati alege, ce ati ales si de ce.De ce sunteti (ne)multumiti.Vreau pareri, desi tind spre blogger. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SympleBoy22 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 (edited) Eu as alege ( defapt am ales ) wordpress pentru ca:In fiecare saptamana ( aproape ) adauga cate ceva nou la blogguriTeme Destul de buneWP nu este mai bine indexat decat Blogspot?Statistici Detaliate despre Vizite3GB pentru MediaPoti updata pentru domenii,css edit,no ads,space upgradesS.ANU-MI PLACE:Meniul acela in Header-ul blogului.Este enervant.Puteau creea un subdomeniu gen .wp.com nu .wordpress.com ca este destul de mareChiar daca are teme frumusele,sa recunoastem ca unele dintre ele sunt praf.Nici nu stiu de ce le-au pusNu stiu daca mi s-a intamplat doar mie dar cand adaug un anumit cod intr-un widget de text care normal ar permite HTML,gen trafic.ro imi sterge jumatate de cod si nu mai afiseaza nimicCalitatea Bannerelor : Daca faci un banner HQ in Photoshop si il urci ca antet isi pierde din calitateNu permite modificare CSS decat daca cumperiNu pot spune ca Blogspot nu are aceleasi chestii pentru ca nu l-am incercat dar am spus de ce as alege WP. Edited March 6, 2010 by SympleBoy22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 ambele sunt naspa,mai bine iti faci singur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackKing Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 ambele sunt naspa,mai bine iti faci singurUn wordpress instalat manual pe un host propiu, ar fii ok.Ce-l putin, eu raman la wordpress, e destul de ok.Blogspot e prea..gol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Vrei sa iti faci blog .wordpress.com sau sa instalezi platforma WordPress › Blog Tool and Publishing Platform pe site?Oricum un blog wordpress este mult mai placut si usor de urmarit decat unul blogspot. Blogurile blogspot au acel banner dreptunghiular urat, cei de la wordpress au destule teme reusite. Nu stiu ce cat spatiu ai la blogspot, dar 3GB pentru un blog sunt de ajuns.Eu mi-am instalat wordpress.org. ai mai multe optiuni decat un blog .wordress.com ex pluginuri-le Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted March 6, 2010 Author Report Share Posted March 6, 2010 blog .wordpress.com sau .blogspot.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SympleBoy22 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 domeniu .tk:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 [*]WP nu este mai bine indexat decat Blogspot?blogspot = google, logic ca blogspot e mai indexat ca wordpresswordpress daca vrei sa faci un blog dupa sufletelul tau si blogspot daca vrei sa fii secure, indexat and shits Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 benny_loppa faptul ca blogspot e al companiei Google nu influenteaza rezultatele. Exista analize facute in acest sens, chiar si persoane din aceasta comunitate au testat acest lucru. Intr-o alta ordine de idei, ca sa iti faci o idee despre ambele platforme(cu avantaje si dezavantaje) poti arunca o privire aici : Wordpress vs. Blogspot - batalia finala | WorldIT . Daca se considera reclama sterg comentariul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Andrei are dreptate,nu conteaza ca subdomeniul apartine de google.Dupa parearea mea,un site pe wordpressare mai mult succes pe web decat unul pe blogger.Utilizez de mult blogger si am vazut multele neajunsuri pe care le are,totusi este o interfata noob frendly,benefica pentru cei neinitiati.Probabil si wordpress-ul are neajunsurile lui,nu le cunosc pe toate,dar as opta pentru el,desi utilizez blogger de destul de mult timp.Ceers:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIFOS Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 1 vot pentru wp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...