diablo2323 Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 ma gandeam sa abordez stafful RST cu problema aceasta...ma gandeam ca daca stiu ei,sau altii membrii ai forumului,sa faca un tracker ? si acest tracker sa apartina RST-ului.Ne chinuim putin si poate reusim ...si cum cu experienta majoritatii membrilor in securitate,trackerul no sa cada usor posibilelor atacuri...sper sa nu fiu luat la suturi dupa topicul acesta...doar ziceam si eu asa Quote
Guest Mosad Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 nu ti-a spart ideea capul?atata timp cat exista trackerele astea mari de ce ar mai trebui sa faca rst tracker? Quote
SympleBoy22 Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Man,fiecare are propria ocupatie.RST se ocupa de IT/PROGRAMARE etcFilelist and other se ocupa cu Trackerele si tot asaNu vad rostul,tot astea mari o sa ramana in frunte. Quote
qbert Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Man,fiecare are propria ocupatie.RST se ocupa de IT/PROGRAMARE etcFilelist and other se ocupa cu Trackerele si tot asaNu vad rostul,tot astea mari o sa ramana in frunte.daca zicea mosad ca e o idee buna mai erati 4-5 pe langa sa ziceti ca vreti sa ajutati si chestii de genu` Quote
SympleBoy22 Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Eu am zis asa prin fiecare topic in care s-au promovat trackere noi.Ex AreaFile Quote
black_death_c4t Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 daca zicea mosad ca e o idee buna mai erati 4-5 pe langa sa ziceti ca vreti sa ajutati si chestii de genu`e o idee chiar buna , nu m-ar deranja daca s-ar pune in practica , chiar as contribui Quote
begood Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 (edited) Am ceva mai bun decat un tracker.Ati avut nevoie vreodata sa stocati online, pe perioada nelimitata, gratuit, un numar nelimitat de GB ?Ba mai mult: criptat AES-256 (cel mai inalt standard de securitate in prezent)viteza de transfer depinde doar de conexiunea ta la net.Va prezint wuala.urcati pe contul vostru ce vreti, am deja un grup creat cu multe fisiere, va dau acces maine si revin cu detalii.faceti cont cu linkul urmator, aveti 1 gb in plus la start. http://www.wuala.com/en/referral/7N6KCHG7JMPGAAK7MCFK Edited March 7, 2010 by begood Quote
N-W-A Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 o idee proasta, sunt destule trackere.Poate doar ceva cu o anumita tematica... Quote