waingro Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 e de actualitate.S? ne ferim de români | Biziday Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Urat din partea lor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrashOverline Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Au dreptate !Cand fac 18 plec din tara si imi schimb cetatenia .Acu o sa ziceti ca nu is patriot ca nu stiu ce...nu conteaza, ma puteti si injura (tipic romanesc )Totusi, cred ca cei care au pus afisul au confundat romanii cu tiganii...sau nu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Au dreptate !Cand fac 18 plec din tara si imi schimb cetatenia .nu iti imagina ca cetatenia se da asa usor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjt Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 (edited) Eu nu inteleg ceva,de ce suntem mereu bagati in aceeasi oala cu ciorile alea imputite care comit infractiuni ?Ce vina are omul de rand,omul cinstit ?? Acum din cauza acestor ciori tot poporul roman sufera...Unde esti tu Antonescule???@CrashOverline si ce daca pleci din tara si iti schimbi cetatenia ???Vei fi alt om,vei putea sa te consideri 100% englez,german,african,etc ?Ceea ce ai zis tu aici pare a fi un act de lasitate,preferi sa-ti renegi istoria,tara decat sa stai si sa lupti ca sa fie mai bine... Edited March 10, 2010 by tjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeng Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Totusi, cred ca cei care au pus afisul au confundat romanii cu tiganii...sau nu???nu fi asa sigur SAU CE VREI SA ZICI CA ROMANII NU FURA jajaj ce gluma buna tot ce se întîmpla r?u au fost romii (?igani) ca vezi doamne romanii îs b?ie?i buni ?i nu fura hai ma sa fim serios =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Eu nu inteleg ceva,de ce suntem mereu bagati in aceeasi oala cu ciorile alea imputite care comit infractiuni ?Pentru ca nu ne lepadam de ei .Sa se bage la vama,cand iesi din tara, un juramant :"Te lepezi de cioara" ----Raspuns corect :"Ma lepad de cioara"de 3 ori ,ca la botez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-W-A Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Nici mie nu imi convine ca suntem spaima occidentului, dar asta e. Daca ei sunt destul de "inteligenti" incat sa generalizeze, ma pis pe intutia lor. Daca e sa facem o analogie societate-istorie, tot din vina lor mentalitatea colectiva a romanului e aia care e.Oricum din romania nu as pleca nici mort. Nu sunt patriot, ma pis pe ea de tara , dar asta a fost norocul meu sa ma nasc aici, macar sa fac si eu ceva pentru ea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 sunt in unele cartiere de la periferia Parisului fanatici de genu... unii sunt mai primitori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Românii sunt mai vulnerabili la trolling. QED Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 @CrashOverline - e asa de usor sa fii las in loc sa arati lumii ca se inseala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANdreicj Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Traiasca Romania si infractiunile ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...