Jump to content
waingro

ocoliti franta.nu se stie niciodata...

Recommended Posts

Eu nu inteleg ceva,de ce suntem mereu bagati in aceeasi oala cu ciorile alea imputite care comit infractiuni ?

Ce vina are omul de rand,omul cinstit ?? Acum din cauza acestor ciori tot poporul roman sufera...

Unde esti tu Antonescule???

@CrashOverline si ce daca pleci din tara si iti schimbi cetatenia ???Vei fi alt om,vei putea sa te consideri 100% englez,german,african,etc ?

Ceea ce ai zis tu aici pare a fi un act de lasitate,preferi sa-ti renegi istoria,tara decat sa stai si sa lupti ca sa fie mai bine...

Edited by tjt

Totusi, cred ca cei care au pus afisul au confundat romanii cu tiganii...sau nu???

nu fi asa sigur SAU CE VREI SA ZICI CA ROMANII NU FURA :))=)) jajaj ce gluma buna tot ce se întîmpla r?u au fost romii (?igani) ca vezi doamne romanii îs b?ie?i buni ?i nu fura hai ma sa fim serios =))=))

Nici mie nu imi convine ca suntem spaima occidentului, dar asta e. Daca ei sunt destul de "inteligenti" incat sa generalizeze, ma pis pe intutia lor. Daca e sa facem o analogie societate-istorie, tot din vina lor mentalitatea colectiva a romanului e aia care e.

Oricum din romania nu as pleca nici mort. Nu sunt patriot, ma pis pe ea de tara , dar asta a fost norocul meu sa ma nasc aici, macar sa fac si eu ceva pentru ea.