wildchild Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Wuai de plm,we're doomed!!!!Gu?? chiar e rocker! :: Libertatea.ro ioi de plm,we're doomed
wildchild Posted March 12, 2010 Author Report Posted March 12, 2010 (edited) mah daca nu-i o inventie eu ma duc drequ de pe planeta asta!refuz sa mai recunosc ca ascult rock,plm!vine apocalipsa!sau urmeaza dupa john lennon si panteristu' gutza la un pahar de headshotAia de la presa nu glumeau.Dovada Nightmare part 2 http://www.youtube.com/watch?v=LwkvYoVnY9w&feature=player_embedded# Edited March 12, 2010 by wildchild
CrashOverline Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 ce fata are hmmm, manelo-rock....da manelo-hip_hop cand apare? :D:D
wildchild Posted March 12, 2010 Author Report Posted March 12, 2010 guys,pe voi va doare la shtoaca.nu stiti cum e sa fii un rocker inrait,asta e pura bataie de joc!nu mai stiu incotro sa urlu!
HackKing Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 guys,pe voi va doare la shtoaca.nu stiti cum e sa fii un rocker inrait,asta e pura bataie de joc!nu mai stiu incotro sa urlu!Asta vroiam sa zic si eu.Jegul asta daca se apuca de asa ceva, face de kkt tot rock-ul romanesc..O sa-i auzi pe straini: "-uite rock tipic romanesc!"
wildchild Posted March 12, 2010 Author Report Posted March 12, 2010 dupa ce se va satura de rock,a da-o pe rap.si totusi,sa speram ca va creste cererea pe piata de mercenari looking forward to hire a sniper
wildchild Posted March 12, 2010 Author Report Posted March 12, 2010 orice,atata vreme cat iese un epic death demn de ogrish
Guest Mosad Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 uite ce propun eu:il punem sa-si instaleze Team Fortress 2,el sa joace ce "vrea" muschii lui si noi cu sniper,daca pierde ii taiem mustata si il trimitem la cacat iar daca ne bate il sponsorizam in noua lui cariera
Bebe1911 Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 minte presa asta de ingheata apele.. guta stie sa cante manele si atat.. cand vreodata o sa invete el engleza sau sa cante ca Iris
wildchild Posted March 12, 2010 Author Report Posted March 12, 2010 ce bine ar fi mai Mosad daca ar pierii iarba rea asa de repede...eu tot nu i-as taia mustata pentru ca arata mult mai penal cu ea instalata