yceman Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 eu unu am lasato pe una amanet o data la iesire din orash ... dar am prieteni care le luau hai sa ne plimbam si le lasau seara in mijlocu campului....sigur v-ati facut 1000 d draci din cauza la fitzoase ... ati lasa pe una seara in camp sau ati lasat ? Quote
PetreTerror Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 nu vad nici un link catre ceva...deci nu e xrumer...poate nebunie Quote
skipper Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 mai degraba iti bati **** de ele de cate ori prinzi ocazia ....pe mess,pe hi5,fata in fata Quote
yceman Posted April 9, 2010 Author Report Posted April 9, 2010 mai degraba iti bati **** de ele de cate ori prinzi ocazia ....pe mess,pe hi5,fata in fatacorect ..se sustine da nu io faci mai belea asa ? o duci in camp mai asa la marginea orasului...hai jos...date jos...pai faci deastea cu mine ? marsh afara...si o lasi acolo Quote
Moderators Dragos Posted April 9, 2010 Moderators Report Posted April 9, 2010 Sunt unele fete pe care le-as arunca in mijlocul campului.Ma dispera fetele fitoase care se cred dive si au un hi5 cu poze modificate in photoshop (sau mai nou photoscape). Uneori mai vad si aforisme pe poze. Pun pariu ca ele nici nu stiu ce inseamna acele citate, doar isi fac pozele mai interesante pentru sutele de labari care le viseaza.Si intrebare, de unde vin toate fitele astea? Se cred superstaruri si pot dormi mai bine noaptea? Quote
skipper Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Sunt unele fete pe care le-as arunca in mijlocul campului.Ma dispera fetele fitoase care se cred dive si au un hi5 cu poze modificate in photoshop (sau mai nou photoscape). Uneori mai vad si aforisme pe poze. Pun pariu ca ele nici nu stiu ce inseamna acele citate, doar isi fac pozele mai interesante pentru sutele de labari care le viseaza.Si intrebare, de unde vin toate fitele astea? Se cred superstaruri si pot dormi mai bine noaptea?Sincer sa fiu,nici ele nu cred ca stiu daca le intrebi ce-i cu fitele alea pe ele.Si daca te iei de ele,in max 5-10 minute iti da putalau lor add si te ia cu "ne intalnim noi si stam de vb prietene,ai grija ce faci,etc)Daca as putea,le-as extermina pe toate.Suferintele nu se vor termina niciodata.Ce e cel mai rau?Faptul ca nu numai astea de 17,18 ani sau > au fite ci si astea care deabia le-a venit si lor ciclu si gata sunt "femei cu greutate"(ma refer la categoria 12>) Quote
Moderators Dragos Posted April 9, 2010 Moderators Report Posted April 9, 2010 (edited) Sincer sa fiu,nici ele nu cred ca stiu daca le intrebi ce-i cu fitele alea pe ele.Si daca te iei de ele,in max 5-10 minute iti da putalau lor add si te ia cu "ne intalnim noi si stam de vb prietene,ai grija ce faci,etc)Daca as putea,le-as extermina pe toate.Suferintele nu se vor termina niciodata.Ce e cel mai rau?Faptul ca nu numai astea de 17,18 ani sau > au fite ci si astea care deabia le-a venit si lor ciclu si gata sunt "femei cu greutate"(ma refer la categoria 12>) off : Daca iti zice unul la 12 noaptea ce faci prietene, sigur vrea sa te bata. Daca iti zice ce faci c0i, poti sa stai linistit on : 97% din baietii care au vrut sa ma bata ca m-am luat de pizda lor au fost ori manelisti de 15 ani, ori slabanogi de 18 ani. Totusi, mentionez ca daca cineva se ia de vreuna din asta cu fite, sa stie ca sunt sanse mari ca fata sa aibe o armata de iubiti.PS: Synthesis's government: Fetele ?i hi5-ul Edited April 9, 2010 by Dragos Quote
daatdraqq Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 on : 97% din baietii care au vrut sa ma bata ca m-am luat de pizda lor au fost ori manelisti de 15 ani, ori slabanogi de 18 ani. Pai ce sa aiba cu tine ,eventual are cu ea ceva ca a pus botu . Quote
Moderators Dragos Posted April 9, 2010 Moderators Report Posted April 9, 2010 Pai ce sa aiba cu tine ,eventual are cu ea ceva ca a pus botu .Sunt unele fete ce dau mass-uri cand isi schimba statusul. Gen "ma simt trista, nu deranjati =((". Umplu mass-ul cu emoticoane si dau la toti, chit ca unii sunt cu dnd. Si de fiecare data cand o fata de genul imi trimite mass ii zic sa-si ia mass-ul si sa si-l bage undeva. Si unele au ajuns la extrem si si-au trimis labarul pana la mine la usa. Ei apara onoarea fetelor. Quote
Guest Mosad Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 mai intai ganditi-va logic,merita sa va consumati benzina,neuronii s.a.m.d pentru o fitoasa rupta ??? Quote
yceman Posted April 9, 2010 Author Report Posted April 9, 2010 mai intai ganditi-va logic,merita sa va consumati benzina,neuronii s.a.m.d pentru o fitoasa rupta ???o mascareala intr-o cafenea de dorobanti eu zic ca merita 5 litri de motorina si un suc la 10 lei cineva trebe sa le bage la copilele astea mintea in cap... sa nu mai astepte moshuletzu sau interlopu sa le rapeasca in mercedesul sau alb si sa le duca la vila sa Quote
Moderators Dragos Posted April 9, 2010 Moderators Report Posted April 9, 2010 ce prosti suntetiNu erai tu ala care incerca zilele astea sa-mi intre cu netcapture in calc si nu reusea? Quote
loki Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 citat din Tripping the Rift:- Women also have brains.- But Uncle Chode told me women don't need brains, 'cause a brain can't suck your...asa ca bagati suc la 10 lei. Quote