curiosul Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 (edited) Si inca ceva. Care este Credit Card Number: ca habar n-am , ma uit in card ca matza la oglinda.edit: am gasit ..srry de post Edited April 11, 2010 by curiosul Quote
curiosul Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Pai eu am scris numarul de card, si acuma am domeniu Quote
sevex Posted April 11, 2010 Author Report Posted April 11, 2010 Nu se intampla nimic iti ia un dolar- cam 3 lei si ai domeniu.... Dupa cateva ore iti va veni un mail in care iti cer sa le trimit un scan dupa card pe spate sa se vada alea 3 cifre si in fata ultimele 4, pe celelalte le "cenzurezi" in paint (nu conteaza in ce) sa nu se vada...Asa vor fi siguri ca a fost cardul tau. Quote
AndrusKanu Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Dar la ce s? mai cenzurez când le trimit scan-ul, dac? deja le-am dat num?rul de card când am achizi?ionat domeniul? Quote
sevex Posted April 11, 2010 Author Report Posted April 11, 2010 Ai dat banii nu le-ai dat numarul de card (aia a fost pt plata). Si asa scrie in email sa dai! Quote
AndrusKanu Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 P?i ?i când scriu acolo num?rul de card ca s? pl?tesc, ei nu-l v?d? Quote
loki Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 P?i ?i când scriu acolo num?rul de card ca s? pl?tesc, ei nu-l v?d?poate au o politica prin care nu le apar toate datele clientilor. Poate si lor le apar doar ultimele 4 cifre cand acceseaza o tranzactie. Stii ca nici paypal nu afiseaza nici macar tie toate cifrele unui card cu care te-ai inscris. Si multe servicii fac asa.Daca ei ti-au cerut cenzurat e mai bine sa le trimiti cenzurat, daca ii mananca pe aia de la tehnic sa-ti foloseasca datele cardului la cumparaturi... Quote
AndrusKanu Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Crec? îmi bag eu picioarele în el de domeniu... )Nu ?tiu care sunt toate riscurile dac? introduc Credit Card Number acolo. Apropo merge de pe orice tip de card sau doar Visa ?i MasterCard? Quote
pest19 Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 le-am trimis si eu acum 2 poze cu cardu.mi-au zis sa le arat ultimele 4 cifre dupa fata si tot ce este pe spate.sa vedem ce zice. Quote