by.katalin Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 (edited) Cu acest program Puteti Sa Floadati un id de yahoo messenger ! ce inseamna a floada? a floada inseamna a pica un id adica va suparat un prieten si vreti sa ii faceti ceva uite cu acest program il puteti da jos de pe mes ! lui i se blockeaza mesu si incepe lagu pe pc in acest mod el trebue sa dea doar rr la pc si dupaia sa intre pe mes sper sa va placa :X:X:Program Made by Me ! 100% Functionabil !// Copil fara viitor Edited April 13, 2010 by Nytro Quote
tjt Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 (edited) In primul rand imi place limbajul tau...cred ca nici tu nu ai inteles ceea ce ai zis.In al doilea rand la 2 posturi ale tale cred ca acest program contine si un mic keylogger.In al 3 lea rand : bravo,toata lumea este mandra de tine ca ai facut un program.PS: pune si linkul unde ai scanat acest program ? Edited April 13, 2010 by tjt Quote
Ethereal Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Este trojan . Du-te in alta parte, desteptule. Quote
Fitty Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Pune o parte din sursa Trebuie sa cunosti protocolu ymsgr sa faci asa ceva. Explain something. Quote
alexalghisi Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 (edited) are virus/nu are .... tot se poate rula de pe un virtual machine ... sau poate nu Edited April 13, 2010 by alexalghisi am incercat si nu merge :)) Quote
Bebe1911 Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Cu acest program Puteti Sa Floadati un id de yahoo messenger ! ce inseamna a floada? a floada inseamna a pica un id adica va suparat un prieten si vreti sa ii faceti ceva uite cu acest program il puteti da jos de pe mes ! lui i se blockeaza mesu si incepe lagu pe pc in acest mod el trebue sa dea doar rr la pc si dupaia sa intre pe mes sper sa va placa :X:X:Program Made by Me ! 100% Functionabil !bai floada...daca durea prostia de te scotea mata mort.. Quote
famouz Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 floada,functionabil,incepe lagu pe pc.holy crap!dispari ma Quote
Moderators Dragos Posted April 14, 2010 Moderators Report Posted April 14, 2010 (edited) Pune o parte din sursa Trebuie sa cunosti protocolu ymsgr sa faci asa ceva. Explain something.Download un program ordinar de floadat. Download resource hacker fiindca e cel mai folosit. Download un stealer public pe net. Download un binder. Creaza keylogger. Modifica MADE BY la program. Bindeaza stealerul cu flooderul.Simplu! Edited April 14, 2010 by Dragos Quote
chicco_10 Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Cu acest program Puteti Sa Floadati un id de yahoo messenger ! ce inseamna a floada? a floada inseamna a pica un id adica va suparat un prieten si vreti sa ii faceti ceva uite cu acest program il puteti da jos de pe mes ! lui i se blockeaza mesu si incepe lagu pe pc in acest mod el trebue sa dea doar rr la pc si dupaia sa intre pe mes sper sa va placa :X:X:Program Made by Me ! 100% Functionabil !// Copil fara viitorce prost esti...pai tu pe site de hacking unde e un hacker pe milimetru cub,tocmai aici te-ai gasit sa iti pui trojanu??? Quote
alex_cismas Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 ce prost esti...pai tu pe site de hacking unde e un hacker pe milimetru cub,tocmai aici te-ai gasit sa iti pui trojanu???Sa mor de ii inteleg.. Probabil din cauza asta poporul roman este considerat prost in toate domeniile.. Bah cretinule cum te-ai gandit tu? ,, I-a uite un site de securitate... astia fac troieni si tot felul de hack-uri... hai sa postez eu troianul meu sa vad daca hackez ceva!" Am i right? Du`te frate mai i`ati un calculator daca tot te simti bine sa faci asta. Esti PROST! Floadat`u drq... Quote
dragosh1904 Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 cadeeeeeee da te ba ca cadee da te ba ca cadee da ba ca cade cade cade id:|Pica Un Id De Yahoo Messenger ! Quote