begood Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 "Haiduci" , "web-golani", "cavaleri ai internetului", hackerii de la Romanian National Security au averizat c? ac?iunile lor vor continua în s?pt?mânile ce urmeaz?. Ei nu vor ataca siteurile, ci vor transmite doar mesaje ??rilor care sunt neprietenoase cu românii.Un grup de 20 de tineri "lucreaz?" la Romanian National Security, gruparea care a "spart" siturile The Telegraph ?i Le Monde, la o distan?? de cinci zile. Într-un interviu pentru Evenimentul Zilei unul dintre membrii grup?rii a povestit care este modul de ac?ionare ?i ce îi îndeamn? s? fac? asta.Tân?rul, în vârst? de 17 de ani nu a vrut s?-?i dezv?luie identitatea. De fapt, a spus el, cei 20 de membri ai grup?rii nu se cunosc între ei. Doar p?rin?ii lui, care sunt ?i ei na?ionali?ti, ?tiu ceea ce face ?i sunt de acord cu asta. În rest, are o via?? normal? - "preg?tire pentru bac, gr?tare în week-end ?i întâlniri cu iubita".Tân?rul a spus c? semnalul de alarm? a fost tras pentru c? "românii sunt, în general, mult prea toleran?i.PublicitateNe-am s?turat s? fim îmbrânci?i, trebuie s? punem piciorul în prag!". El a ?inut s? precizeze c? Romanian National Security nu este format? din rasi?ti ?i a ?inut s? le cear? scuze "romilor care duc o via?? onest? ?i cunosc atât munca cinstit?, cât ?i respectul".De?i românii sunt cunoscu?i ca fiind foarte buni informaticieni, metoda de operare presupune ?i o foarte bun? sincronizare a celor care vor s? modifice un site. " Site-urile s-au «spart» printr-o metod? numita SQL Injection, prin care am extras datele de logare ale administratorilor, ne-am logat sub contul acestora, în panoul de control, de unde am uploadat pe serverul lor un script care ne u?ura munca ?i care ne d?dea acces la tot serverul. Prin scriptul acela am modificat prima pagin?", a descris tân?rul metoda de operare."Dac? voiam, puteam sustrage informa?ii confiden?iale, puteam infecta calculatoarele redac?iei ?i pe cele ale cititorilor care accesau site-ul", a ad?ugat hackerul, dar s-au limitat la a afi?a un mesaj în român?, pentru ca englezii ?i francezii "s?-?i bat? capul cu traducerea".Cavalerii internetului se dezic îns? de infractorii informatici. Ei nu ?i-au folosit niciodat? cuno?tin?ele în IT pentru beneficii materiale, informatica ?i securitatea IT fiind pentru ei "un hobby".Reamintim c? hackerii români care au spart site-ul lemonde.fr au cerut presei franceze s? respecte România. "Aceasta nu este o mi?care de rezisten??, un protest, sau o revolt?! Este strigatul întregului popor român ce face apel la fra?ii no?tri care au uitat c? ?i în venele noastre circul? un sânge român. Sângele ce-a fost jertfit ?i v?rsat pe câmpurile de lupt? pentru a fi scris? istoria neamului nostru cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodat?! Vrem s? nu se uite CINE l-a v?rsat pentru ca România s? existe ast?zi pe hart?, s? le amintim copiilor ?i nepo?ilor no?tri, s? îi respect?m cu onoarea cuvenit?. Ne-a ajuns atâta ?batjocur?.?iganii nu sunt Români! Nu ei ne-au scris istoria! Când vorbi?i despre compatrio?ii no?tri nu mai folosi?i expresiile "?igani Români". Noi v-am respectat Fran?a, voi ne ve?i respecta ROMANIA! R.N.S. VEGHEAZ? pentru ca aceste lucruri s? fie înf?ptuite", au scris ace?tia.Web-golanii de la RNS povestesc cum au spart site-ul Le Monde - Cotidianul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 pff, 10 starsEu, ii felicit^^?iganii nu sunt Români! Nu ei ne-au scris istoria! am mai vazut asta printr-un post de pe rst... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Interviu in EVZ ..hmmm ..imi suna cunoscut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x6IT32 Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Oricum mult respect pt. echipa RNS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 frumos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 "gr?tare în week-end ?i întâlniri cu iubita"Asta NU )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegendKiller Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Bravo lor ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pest19 Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 @Fitty trebuia sa zica si ceva omeneste acolo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjt Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Bravo lor...Pacat ca sunt prea putini golani si prea multi cocalari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartus_C Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 "gr?tare în week-end ?i întâlniri cu iubita"Asta NU ))Ce vrei sa spui? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mish Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 aiurea, pe forumu asta toata lumea daca consideri ca ai gagica ii oftici ca n-au si nu te cred.. plm tipitc taranesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DLD Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 aiurea, pe forumu asta toata lumea daca consideri ca ai gagica ii oftici ca n-au si nu te cred.. plm tipitc taranescSi tu, singurica ?PS: mai traiesti omule ??? te fac o guma ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexst Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) *************** // *****************BRAVO TUTUROR DE LA RNS PENTRU TOT CE FACETI !!! SINT MINDRU DE A FI ROMAN ….. si jubilez pentru ” Le Monde ” !!! Pupicuri Dulci ! Cu mulà afectiune !!!*************** // *****************http://www.youtube.com/watch?v=u8p2y89ayyg Edited May 8, 2010 by alexst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 @alexst: Tu nebunoooooo tu ces cu desenele si cu culoriile astea masculine??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexst Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) @ prodil89: care isi portà atit de bine numele ..... : "Ascultà bài poponarule ! // ; Deocamadatà nu am fàcut decit sà-mi inregistrez un rahat de cont infect pe acest "siteu" ;.... doar pentru sà felicit baietii de la RNS " __________..vorbeste frumos vacà ! Te rog ! ...**********************************************!!! Rock n' Roll Baby , Alléluia -Yeah !!! Edited May 18, 2010 by alexst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin33dan Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Traiasca RST !!! Traiasca Romania !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRose Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Bravo lor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...