Sonny Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Nu stiu daca s-a mai facut topic de genul, la search nu am gasit niciun rezultat. Se poarta pe cateva forumuri mari chestia asta. Iar pentru multi va deveni utila posibilitatea de a cere modificari ale nickname-ului. Un topic de gen "announcement" unde fiecare membru al forumului sa aiba drept de a cere o modificare la nume o data la 1 luna sa zicem. Quote
Sonny Posted May 1, 2010 Author Report Posted May 1, 2010 Nu cred ca un admin sau moderator ar primi cu placere 100 de PM-uri cu titluri "Sal, schimba ji mie numele pls ms!". Eu doar am propus ceva, stiam si eu ca am mesaje private. Quote
BigT Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Nu stiu ce sa spun. Eu daca as fi administrator/owner as lua 1-2 euro pentru chestia asta. Adica daca iti pui un nick gandeste-te de 10 ori nu ti-l schimba in fiecare zi. Quote
Sonny Posted May 1, 2010 Author Report Posted May 1, 2010 Aiurea, cum sa ceri bani pentru o simpla cerere ca asta. Eu sunt moderator pe un forum dedicat unei ligi de Counter-Strike si crede-ma ca acolo nu trece zi sa nu apara vreunu care sa vrea sa isi modifice nickname-ul Quote
Nytro Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Nu imi dati mie, eu nu vi le schimb. Care e rostul? Se vor crea confuzii... Vrei un anumit username, ti-l alegi la inregistrare. Quote
Active Members Fi8sVrs Posted May 1, 2010 Active Members Report Posted May 1, 2010 (edited) Nu cred ca un admin sau moderator ar primi cu placere 100 de PM-uri cu titluri "Sal, schimba ji mie numele pls ms!". Eu doar am propus ceva, stiam si eu ca am mesaje private.înva?? s? scrii: "ji, pls. s.a.m.d. nu stiu, nu va cunosc dialectu`" Edited May 1, 2010 by Fi8sVrs Quote
curiosul Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Nu mai usor va faceti un alt cont cu nike-ul care vrea inimioara voastra?E mai simplu, acuma nu stiu ce o sa se aleaga de contul vechi Quote
BigT Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Aiurea, cum sa ceri bani pentru o simpla cerere ca asta. Eu sunt moderator pe un forum dedicat unei ligi de Counter-Strike si crede-ma ca acolo nu trece zi sa nu apara vreunu care sa vrea sa isi modifice nickname-ul Pai asta iar determina pe useri sa se gandeasca de 10 ori mai bine inainte sa isi puna un nick. Acum Nytro decide. Si mai exact a decis Deloc. Quote
Sonny Posted May 1, 2010 Author Report Posted May 1, 2010 eu daca as fi admin nu as citi mesajele care includ: "ji, pls. s.a.m.d. nu stiu, nu va cunosc dialectu"Prietene, am folosit acel "ji" in mod ironic. Nu mai posta pentru +1. Quote
loki Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 daca maine toti isi schimba nickul nimeni nu mai stie cu cine vorbeste.In plus in posturile vechi ramane numele salvat in quote: "Originally Posted by <nick vechi> View Post" asa ca nici de ascuns de ceilalti nu poti.Da in plus ajungem sa facem mircareala - merge pe un chat la o palavrageala dar pe un forum unde posturile raman batute in cuie, da o nota de seriozitate sa iti pastrezi identitatea.Daca vrei sa te ascunzi iti faci simplu alt cont. Quote
Sonny Posted May 1, 2010 Author Report Posted May 1, 2010 Banuiesc ca se poate inchide topicul. Repet, eu doar am propus chestia, nu sunt interesat sa imi schimb identitatea pe forum. Quote