DLD Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Cat de tare Super misto melodia plus ca realitatea se regaseste in versurile lor Quote
LiviuCool Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 B.U.G Mafia nu prea ascult, nu imi plac.Titlul e prea vulgar la fel ca si majoritatea melodiile lor.Imi place vocea lui Uzzy chiar daca a fost declarat cel mai vulgar rapper roman.PS: Refrenul : YouTube - Valeriu Sterian Amintire cu haiduci- Outlaw Memory- Asta e parerea mea despre trupa, sper sa nu va "aprindeti"! Quote
Active Members Fi8sVrs Posted May 8, 2010 Active Members Report Posted May 8, 2010 se aude mai bine aici Quote
BigT Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Da, suna foarte bine. O sa prinda bine.@Liviu: Asa transmit ei ce au de transmis. Nu ar mai avea aceasi credibilitate si marog acelasi mesaj daca ar canta din costum si cu un vocabular 100% academic, nu? Te simti jignit pentru ca ai auzit "pula"? Tu nu traiesti in Romania? Pe strazi nu mergi? Auzi si vezi chestii mult mai nasoale si te declari ultragiat pentru ca nu a spus: Organ reproducator masculin? Quote
LiviuCool Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 BigT, nicidecum nu sunt ultragiat sa aud ca doar si eu port asa ceva!Nu ma refeream la aceasta melodie, eu ziceam de versurile lor in general, atat!Mie nu imi plac ca o ard prea "gangsta"... Quote
yceman Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 o sa faca furori asta :> iar o sa aud urle pe tomis numa o melodie cum a fost undeva in balcani cand a aparut Quote
Polis Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Frumos!@LiviuEsti domnisoara? Nu cred ca e cazul sa crapi daca auzi cuvantul "pula". Quote
yonshadow Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 merge ,e comerciala ,si cade exact cand trebuie ,ca sa instige un pic Quote
LordEye Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Se ridica paru` pe mine cand o ascult. Ma bucur ca e cineva care pune punctul pe i. Quote
Fitty Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Parazitii au abordat primii tema asta, ei se exprima mult mai elevat si au si rime mai bune.PS: Si Ombladon are o voce mai buna decat Uzzy. Quote
EastSider Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Oare o s-o difuzeze pe un program TV necenzurata asa ? Pun pariu ca o sa sparga audientele Si amenzile de la CNA Quote
Guest .TinKode. Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Parazitii au abordat primii tema asta, ei se exprima mult mai elevat si au si rime mai bune.PS: Si Ombladon are o voce mai buna decat Uzzy.Nu cred, uzzi are cea mai tare voce din hip-hop-ul romanesc.YouTube - BUG MAFIA-LA VORBITOR 2009merge ,e comerciala ,si cade exact cand trebuie ,ca sa instige un pic Uite-l si pe asta... Ce vezi tu ma aici comercial? Ti se pare ca melodia asta o sa fie data la radio / TV?@LiviuCool: Ca sa spui adevarul gol-golut, trebuie sa fi "natural".Daca nu esti de pe "strada" dintr-un cartier etc sa stii macar despre ce vb ei, nu prea ai ce intelege.E singura trupa din Ro, care o ard "asa mai gangsta", si chestia asta ii face ceva mai "unici". Quote
Fitty Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Ma, pana la urma melodia e destul de buna, nu e comerciala, si-au mai revenit baietii. Quote
firewind Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Exprima realitatea de azi din Romania pe intelesul tuturor. Quote