DarkIceee Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 (edited) Ceva de genu cum a fost si cu Free socks service m-am gandit sa va mai ajut cu cate ceva . Serviciu se adreseaza utilizatorilor serios cu peste 50 de posturi si care au nevoie de smtp . Cum acest serviciu e free fiecare va primi cate 1 smtp privat cu user si pass si va fi unic utilizator . Daca aveti nevoie sau va ajuta postati aici un msg si o sa revin cu pm cu date de smtp .Edit1: Ca sa nu mai fac un thread nou vreau sa intreb aici pe cei care stiu php si care ma pot ajuta am nevoie de un extractor de date din txt file Am sa zicem 10 fisiere txt toate de acceasi forma care contin pe langa date si ip user pass si eu vreau sa extrag din toate txt alea sa se faca frumos o singura coloana doar cu ip user pass . As fi recunoscator pt indrumari . Sper sa nu se supere admini pt 2 threads in 1Edit2 : Serviciul inca functioneaza datorita lui Necrolyte care ma ajutat cu un programel , daca vreti ma puteti contacta . Numa bineEdit3 (07.11.2010) : Serviciul a revenit , care aveti nevoie de smtp cititi prima parte a thread`ului si eu revin cu datele de smtp , ip - user - pass port25 , thx NecrolyteEdit4 (23.12.2010)Acuma de sarbatori m-am gandit sa ajut pe oricine are nevoie si maxim 3 smtp / per user Edited December 23, 2010 by DarkIceee 1 Quote
SENEQ_o Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 salut vreau si eu 1 smtp am nevoie pentru o aplicatie Quote
DarkIceee Posted May 8, 2010 Author Report Posted May 8, 2010 Hai bata-va nu ati stat pe ganduri imd va trimit la toti mai putin la romanuRegistered userBautor de ceaiJoin Date: Mar 2010Posts: 18Rep Power: 0 care nu stie nici sa citeasca sau nu intelege ce am scris eu in 1 msg Quote
Paul4games Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Ai inceput deja serviciul?si cu rdp cum ramane?ala cand incepe? Quote
DarkIceee Posted May 8, 2010 Author Report Posted May 8, 2010 Serviciu se adreseaza oamenilor care au peste 50 de posturi Paul batrane ala cu rdp`uri o sa intre mai tarziu si o sa fie pt oamenii cu peste 300 de posturi sa nu te las pe afara Quote
wildchild Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 mersi mult!o sa iti dau feedback odata ce o sa il testez! Quote
prodil89 Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 SI MIE SI MIE PLS!!! Eu oricum o sa pot sal "testez" doar maine Quote
DarkIceee Posted May 8, 2010 Author Report Posted May 8, 2010 SI MIE SI MIE PLS!!! Eu oricum o sa pot sal "testez" doar maine Verifica pm Quote
wildchild Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 merge.mama ce de mailuri am luat de pe acolo se pare ca se face spam la greu Quote
DarkIceee Posted May 8, 2010 Author Report Posted May 8, 2010 merge.mama ce de mailuri am luat de pe acolo se pare ca se face spam la greuai tras mailuri din smtp ?? da si tu un pm cu un id ceva Quote
wildchild Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 is doar ceva porcarii tipic americanesti cica.intra in outlook si configureaza manual adresa de ip si parola la smtp si le trage automat )) Quote
prodil89 Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Verifica pm Ms mult bro..... O sa mai las feedback maine xD Quote
DarkIceee Posted May 8, 2010 Author Report Posted May 8, 2010 is doar ceva porcarii tipic americanesti cica.intra in outlook si configureaza manual adresa de ip si parola la smtp si le trage automat ))in fine tot nu am intels cu ce l-ai deshis ?? Outlook ?? Quote
wildchild Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 da dar sunt sterse acuma.in outlook am facut un profil in care am pus o adresa valida de yahoo aleatoare iar la incoming mail protocol am pus adresa de ip care mi-ai dat-o si parola.dupa aia dai get e-mails si iti apare lista. Quote
DarkIceee Posted May 8, 2010 Author Report Posted May 8, 2010 da dar sunt sterse acuma.in outlook am facut un profil in care am pus o adresa valida de yahoo aleatoare iar la incoming mail protocol am pus adresa de ip care mi-ai dat-o si parola.dupa aia dai get e-mails si iti apare lista.Oooo pai esti meserias Quote